facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Het Mortierken

Bistro Het Mortierken

Info

Landelijk dorps bistro met terras en speelplein

Adres: Dorpweg 88, 8377 Meetkerke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3250 312 116
Stad: Meetkerke
Route: Dorpweg 88
Postcode: 8377


Openingstijden

Maandag: 11:45 - 21:00
Dinsdag: 11:45 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zuienkerke, 'T Smisje Zuienkerke, Restaurant Houtave, Restaurant Lissewege, Restaurant Vlissegem, Restaurant brugsebaan, Nieuwmunster restaurant, Restaurant De Grote Stove Zuienkerke
Recensies
Geweldige plaats! Heerlijke ribbetjes en garnaalkroketten. Vriendelijk onthaal en schappelijke prijs. Combineren met wandelingen in de Meetkerkse Moeren.Eten: 4/5
In het ingeslapen dorp Houtave, in het Brugse Ommeland, is het altijd genieten op het terras van Het Mortierken van het zicht op de polders. Je droomt er zo weg naar decennia geleden. Op zonnige dagen kan het wel behoorlijk druk zijn. Uitstekende stopplaats voor fietsers ook. De bediening is correct en vriendelijk. We komen zeker nog terug om eens iets te eten. Terwijl je er bent: bezoek zeker eens het kleine kerkje van Houtave.
Weer fantastisch genoten in 't Mortierken. Zowel wat het landelijk authentiek uiterst gezellig interieur en ligging betreft als wat geserveerd wordt. Uiterst verzorgde tafel, prijs kwaliteit meer dan top, zeer goede kok de uitbaters zelf!. Meetkerke is in prachtige natuur gelegen, ideaal voor een wandeling na de zalige lunch!
Wat een top restaurant, heerlijk gegeten, en niet teleurgesteld mals doorbakken rib-eye ... - wij komen zeker weer langs als we in de buurt zijn ...!
Heerlijk gegeten in deze landelijke bistro met familiale sfeer.
Ook voor een drankje ben je altijd welkom, zelfs binnen is een tafel voorzien hoewel het druk wasService: 5/5
Ik passeerde even met de koersfiets en werd onmiddellijk aangetrokken tot dit zeer mooi gebouw die je direct terug in de tijd katapulteerde. Na een vriendelijk ontvangst heb ik zeer hard genoten van mijn drankje op het mooie terras en kon ik terug volle moed mijn fietsrit verder zetten. Bedankt aan de werknemers voor de uitstekende bediening, ik kom hier zeker nog eens!!!
Een charmant ogende zaak met een gezellig interieur waar men vriendelijk onthaald wordt. Het eten die wij bekwamen was lekker en verzorgd. Ook te weten dat deze zaak aan een fietsknooppuntenroute ligt. Kindvriendelijkheid: Op de menukaart is er ook keuze terug te vinden voor de kleine eters. Een speelplaats buiten voor de kinderen is voorzien waar er enkele speeltoestellen zijn en dit op een veilige plaats. Parkeren: Bistro gelegen in klein landelijk dorpje tussen Brugge en Wenduine waar er op een boogscheut van de bistro een parkeerplaats van het dorp voorzien is.
Gezellig restaurantje met uitgebreide menukaart met mooi en smakelijk gepresenteerde gerechten. Indien het weer het toelaat is het tuinterras ook te gebruiken. Ideaal voor een korte stop tijdens motorfiets ritten door de West Vlaamse polders.
Pas in late namidag bezocht om eventueel hapje te eten. Op de meeste plaatsen krijg je dan iets te horen in de aard van "Sorry onze keuken is net gesloten en gaat pas terug open om..." meestal na 18u. Bij het Mortierken is dit echter geen probleem: de keuken is er de ganse namiddag doorlopend open, de aangeboden schotels zijn lekker, de porties ruim voldoende en de prijzen en ja ook deze van de dranken best redelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid