facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Hestia

Bistro Hestia

Info

Gezellige Familiebistro voor jong en oud .voor een drankje , kleine snack of een uitgebreide maaltijd. alle dagen open vanaf 11u.

Geschiedenis

van 0 tot 99 jaar ! zeer kindvriendelijk met binnen en buiten speelruimtes , groot terras met uitzicht op het dierenbos waar paardjes , geitjes , konijnen , kippen en eenden een leuke thuis hebben ! veel ruimte op onze grote parking , midden tussen de mooie natuur waar je geweldig kunt gaan wandelen of fietstochten doen en toch heel gemakkelijk bereikbaar !
in een oude hoeve met grote gezellige open haard !

Adres: Strandweg 3, 2275 Gierle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/61 15 61
Stad: Gierle
Route: Strandweg 3
Postcode: 2275


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 00:00
Zaterdag: 11:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Het Laar Brasserie Het Laar 394 meter Super lekker Vriendelijk zijn er geweest toen we op camping waren Lilse Bergen Echte ...
Recensies
Gezellige bistro te midden v d bossen, veel aandacht voor de natuur. Het eten is er lekker en de bediening vriendelijk. Veel animatie voor de kinderen door de vele dieren en er staat zelfs voor je hond iets op de menukaart waar onze viervoeter van genoot zie foto! We komen zeker nog terug.
Super plaats om te gaan eten met kinderen en of huisdieren. Anneke, de eigenaar, is super bezield. Enorm lief voor kinderen en dieren. Lekker eten. Altijd goed bediend. Correct geholpen. Leuke omgeving voor een stevige wandeling om dan nadien bijbhestia de innerlijke mens te versterken
De keuken is er enorm op verbetert! Chapeau voor de chef Gezellige, kindvriendelijke zaak waar zelfs de hond welkom is. Zowel binnen als buiten is het aangenaam om te zitten. Kids amuseren zich er super en worden er graag gezien. Doe zo verder Anneke en al het vriendelijke personeel
Met pijn in mijn hart schrijf ik een slechte recensie. De omgeving is prachtig en voor de dieren die er lopen ist een paradijs. Maar na een 15 min gewacht te hebben op bediening zelf naar binnen gegaan voor de bestelling. 2 witte sangrias en een portie gemengd warm. Wij waren er om 15u om 15.40 kwam onze bestelling. 2 sangrias in een rode wijnglas voor 17euro...de kleinste en duurste sangria ooit.... Ze waren zonder rietje maar met lipstick van de vorige klant. De portie gemengd warm was koud,terug gegaan en werd opnieuw verwarmd,dit duurde zeker weer 10 min. Aangezien we een afspraak hadden moesten we zeker 16u vertrekken,ik denk niet dat ik mn man hier nog mee naar toe krijg....
Gezellig familierestaurant vriendelijke bediening. Simpele maar eerlijke keuken
Bijna 1,5u moeten wachten op ons eten met 2 hongerige kinderen. Kippen die over de tafels in klanten hun bord lopen en katten die je bord op tafel leeg eten als je even niet kijkt. Vriendelijk maar gestreseerd personeel en onvriendelijke bazin.
Een parel in onverwachte hoek! Gezellige plek voor een hapje of een drankje op de boerenbuiten, tussen de dieren. Daar waar het soms een ellende is qua voorzieningen met twee baby's op de arm, is het hier een paradijs. Verse babyvoeding? Check! Verschoningstafel? Check, met op de koop toe verzorgingsproducten aanwezig. Peutertje dat nog wat klein is voor het grote toilet? Speciale brillen zijn voorradig! Lekker eten, lekker drinken, veel bekijks en speelruimte voor de kindjes, wat wil een mens nog meer?!
Wel leuk om te zitten, maar we werden er direct ontmoedigd om te eten. We mochten maar uit vier gerechten kiezen, terwijl er bijna niemand in de zaak was. De wachttijden voor de drank alleen al waren veel te lang. Prijs-kwaliteit veel te duur!
Super toffe zaak op grootmoeders wijze, de bediening ging ook vlot en heel erg vriendelijk. Het eten was ook top inorde en het is duidelijk te werken dat alles zelf word gemaakt. Zekker een aanrader voor gezinnen met kinderen want iedereen is ook kindvriendelijk en er is genoeg ruimte om de kinderen te laten spelen.
Leuke sfeer, de Sint was er zaterdag en de kinderen gingen allemaal met een leuk zakje voll verrassingen naar huis. Stoofvlees en hert zijn mijn favorieten hier tijdens de wintermanden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid