facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Fusion

Bistro Fusion

Info

Fusion



"Fusion cuisine is cuisine that combines elements of different culinary traditions. Cuisines of this type are not categorized according to any one particular cuisine style and have played a part in innovations of many contemporary restaurant cuisines"
Adres: Graaf d'Ursullaan 45, 8301, Knokke-Heist
Telefoonnummer: 050510310
Stad: Knokke-Heist
Route: Graaf d'Ursullaan 45
Postcode: 8301



op zoek naar gerelateerd: cinq annoo menu, bristol heist, brasserie heist, bon appetit heist, brasserie heist aan zee, restaurants heist, boulevard restaurant tearoom knokke heist, coupe de nice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O'Parleur O'Parleur 3 km O'parleur - vorig jaar nog maar grondig gerenoveerd - doet zijn naam alle eer aan in ...
Cuines,33 Cuines,33 3 km Wij waren in Cuines 33 voor een lunch op zaterdagmiddag. De ervaring startte al met e...
Recensies
Teleurstellend. Wij gingen op een vrijdagavond met 4 volwassenen en 2 kinderen eten in Fusion 5. Apart op de kaart staat sharing food. Dus de dames scampi's en de heren oesters. Oesters waren er niet. Dan maar mosselen met 2. De dames kregen welgeteld 5 scampi's om te delen..niet echt de 16 euro waard. De mosselen waren iets talrijker. Dan het hoofdgerecht.. De hamburgerbroodjes waren er niet, dus 1 hamburger zonder broodje voor 1 van de kinderen en vol au vent voor de andere. De rest van het gezelschap nam de vongole en de kabeljauw. We bestelden ook meerdere keren een fles bruiswater..nooit gekregen. De vol au vent werd geserveerd met grijze garnalenwas niet vermeld op de kaart en aangezien de persoon allergisch is een probleem.. toen we dit melde zei de eigenaar: dat is dan een groot probleem hé! Dan moeten we dit weggooien! Op een allesbehalve vriendelijke toon.. Niet echt klantvriendelijk. De ketchup bij de hamburger werd na herhaaldelijk vragen met een boze blik bijna op tafel gegooid. En dan de volle 17 euro vragen voor een droge hamburger zonder broodje? Nee prijs /kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn hier ver te zoeken!
Aangename kennismaking met een redelijk geprijsd restaurant. Zeer diverse kaart, niet al te uitgebreid. Onze sliptongetjes waren zeer lekker. We gaan zeker terug om nog een paar suggesties te proberen.
Mooi trendy restaurant, smaakvolle design, zeer proper en opgeruimd ook de toiletten. s'Middags durft de baas al eens een oogje dicht te knijpen als je enkel een lekker drankje wil. De menukaart geeft blijk van heel wat creativiteit - en, wat de prijzen betreft heel wat gezond verstand. Daar gaan we zeker eens van komen genieten... chapeau patron!
Lekker eten in mooi gouden borden. Alleen de oker kussens waren vuil vol plekken van nat. Mijn dochter zat in de veranda in de hoek en na een tijd ontdekte ze dat haar kledij nat was. Een volledig nat kussen bleek de reden te zijn. Huiswijn was lekker en de wok op Thaise wijze was perfect. Jongere garçon was een beetje te vrijpostig en op het randje van arrogant.
Nog nooit meegemaakt!!!! 2 keer nog voor de aperitief afgesnauwd door gastvrouw... Mr. we gaan toch niet moeilijk doen, omdat we onze kinderwagen aan tafel wilden houden voor onze zoon van 11 maand... Blijkbaar super gefrustreerd!
Buiten de kelner die zijn vak echt wel onder de knie had was de rest van onze ervaring van zeer amateuristisch niveau. De vol-au-vent was die naam zelfs niet waard. Spijtig dat cinq annoo niet meer bestaat.
Lekker gegeten: Maar prijs-kwaliteit had ik toch iets meer/beter verwacht. Toch redelijk duur voor wat je krijgt... Wel vriendelijk.
Prijs kwaliteit
Lekker eten, goede service, iets kleinere porties. Toch zeker de moeite waard.
Heel goed restaurant! Lekker eten en goed verzorgd. Vriendelijke bediening . Prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid