facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro De Zaatman

Bistro De Zaatman

Info

De Zaatman is een gezellige bistro met schitterend uitzicht op de Schelde.

Kijk voor meer informatie op onze website:
http://www.dezaatman.be/

Adres: George Van Damme plein 6, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32 (0)3 711 28 51
Stad: Temse
Route: George Van Damme plein 6
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: DE Zaatman, Temse ontbijt, Bistro DE ZAATMAN MENU, Bistro Temse Wilfordkaai, Bellavista Temse, Restaurant Temse, De Werf Temse, De Steiger, Temse, Ontbijt Temse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne - feestzaal De Gulden Cop Taverne - feestzaal De Gulden Cop 419 meter Ambiance verzekerd met waard die waard is waard te zijn. Even meegeven dat de video's...
Wilford Grand Café Wilford Grand Café 517 meter Mooi locatie, smakelijke dagschotel voor een eerlijke prijs. Goede, vriendelijke bedi...
Kaai 22 Kaai 22 520 meter Gezellig terras aan de Schelde kaai in Temse
KAAI 22 KAAI 22 606 meter Relatief duur voor wat je krijgt. Béarnaise niet slecht maar geen topper. Vlees nie...
Frituur Temsebrug 'Bij Den Bengie' Frituur Temsebrug 'Bij Den Bengie' 682 meter Heel vriendelijk personeel, uitstekende frietjes, uitstekende frituur. Heeft goed ges...
Florya Temse Florya Temse 1 km Lekker en veel vlees bij hun nieuwe all you can eat formule .Eten: 5/5
Het Bekenhof Het Bekenhof 2 km Vriendelijke ontvangst, heel goed 3 gang diner,goede bedienig en mooie bordjes, om te...
De Veehandel De Veehandel 6 km Lekker gegeten. Heel variant. Goede service . Top
Recensies
Lekker eten en vriendelijke bediening. Vissoep was een beetje anders dan verwacht. Lekker maar bevatte enkel zeevruchten en geen vis. De sabayon was uitmuntend en een pluim voor de chef dat dit ook voor 1 persoon bereid wordt.
Service top Eten top Sfeer top Ik vermoed dat ze nieuwe uitbaters hebben, in het verleden was niet echt opgevallen. Heel mooi contemporary interieur, muziek is niet te luid niet te zacht. Bediening is perfect. Het eten is zeer verrassend, niet te saai dat je tijdens het eten eigenlijk al genoeg hebt. Je blijft benieuwd naar alle smaken, zonder dat het te zwaar valt in de maag. Al bij al zeer goede indruk, zal zeker nog komen!
Zou het eerder 7/10 geven, maar gaat niet op maps, dus dan geef ik hen het voordeel en rond ik af naar boven. Zelf had ik een klassieke burger. Deze was ok, maar toch iets meer van verwacht. De burger was ontzettend dik, en met het ontbreken van voldoende saus in de burger, was dit in het algemeen erg droog. Frietjes ook niet standaard inbegrt bij de burger... De tapas hapjes waren lekker, sfeer binnen was aangenaam en niet te veel lawaai. Ook mooie omgeving buiten en vriendelijke en vlotte bediening.
Lekkere garnaalkroketjes. Ijs super lekker en heel vers. Vriendelijk personeel. Speciale dieetwensen: Indien je dit vraagt wordt er zeker rekening mee gehouden.
Vriendelijke bediening. Lekkere witte huiswijn. Jammer genoeg was de cannelloni echt niet ok. Wij hebben enkel room en kaas geproefd. Het nieuwe concept is voor ons geen succes. Jammer, we hebben hier vroeger vaak heel lekker en verfijn gegeten. Geen enkel bier van het vat meer. Eigenlijk geen enkel degelijk degustatiebier meer. Het is erg gesteld met onze trots, de Belgische horeca.
Lekker eten in een gezellig restaurant met vriendelijke garcon toppie Eten: 5/5
bediening was top de presentatie was top smaak was ook ok. dit is meer als een bistro raad het iedereen aan ook de prijs was goed nar verhouding dus op naar volgende . Vriendelijke bediening je kom niks misvragen of het werd aangepast.
Zeer mooie kaart met enkele verrassende pareltjes. Erg lekker gegeten de Rossini is een aanrader en heel vriendelijke bediening. Tevens een mooi uitzicht op de Schelde waarvan je bij goed weer nog beter kunt genieten op het ruime terras.
Telkens weer een aangename ervaring. Een simpele maar zeer lekkere kaart. Netjes en strak interieur. Snelle, vlotte en vriendelijke bediening. Hemels om in de zomer op het terras te vertoeven met zicht op de Schelde. Zeker een aanrader om eens gezellig te komen tafelen. De prijs kwaliteit is uitstekend. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. En om aan te vullen. Wat een ontbijt serveren ze hier. Gewoon uitmuntend!
Gezellige, moderne bistro, op een mooie locatie langs de Schelde. Groot terras aan de Schelde kant, maar ook van binnenuit lijk je buiten te zitten door de grote ramen. Een redelijk uitgebreide kaart met eerlijke prijzen voor goed eten. Bediening zelf was ook heel vriendelijk en open. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bistro De Zaatman met het openbaar vervoer


Temse De Zaat 190 meter
280
Temse Lasserslaan 390 meter
280
Temse Schoolstraat 480 meter
93
97
98
99
99S
Temse Schoolstraat 480 meter
280
Temse Schoolstraat 490 meter
93
97
98
99
99S

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid