facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Carnac

Bistro Carnac
Adres: Koninklijke Baan , De Haan 8670, BE
Telefoonnummer: 058 51 27 63
Stad: De Haan
Route: Koninklijke Baan
Postcode: 8670op zoek naar gerelateerd: Bistro Carnac menu, Restaurant De Haan, De Haan Essen mit Kindern, Fischrestaurant De Haan
Recensies
Spijtig dat 0 sterren niet kunnen. Onthaal was super onvriendelijk. Garnaalkroketten vers maar leken net kippenvingers. De wijnkaart dure wijnen voor goedkope winkelflessen. google de namen van de wijn Het vlees was de cote a los . Zelfs met een steakmes kregen we het niet gesneden om al maar niet over de smaak te praten net rubber De mevrouw kwam zeer onvriendelijk uit de keuken , wij gaven aan dat dit echt niet oke was voor 60 euro . Deze reageerde zeer boos en zei smijten we gewoon in de vuilbak cote a los werd niet aangerekend Twee seconden later werd onze rekening op tafel gesmeten . Betaald en zeer vlug vertrokken . Dit nooit meer !!! Maar aan de sterren en recensies te zien zijn wij niet de enige.
Toevallig daar halt gehouden tijdens onze fietstocht en hebben het ons niet beklaagd . Vriendelijke bediening en top gerechtje. De kroketten van geitenkaas zagen er niet alleen heerlijk uit Maar ze smaakten ook overheerlijk.
Bar slecht. Spare ribs van de grill , ze waren zwart geblakerd en droog en taai. Leek wel opgewarmd. Zeer onvriendelijke ontvangst.
Niet de vriendelijkste bediening en zeker niet de beste Capochino, er werd zelfs niet gevraagd of koffie met met room of slagroom wilde , en werd geserveerd in een veel te kleine tasService: 1/5
Zeer onvriendelijk welkom door gastvrouw en helaas bleef ze tot het eind kortaf en zeer weinig gastvrij we zijn gezin met jonge kinderen, hier was ook geen aandacht voor. Het eten was oké maar de prijs-kwaliteitsverhouding is matig, de gehele beleving vonden wij echt onvoldoende in combinatie met de bediening.
Al 3 keer daar gaan eten. Eerste keer wat stroever contact met de gastvrouw, maar hey, iedereen heeft recht op een mindere dag. Het eten is telkens top. Wij zijn fan.
De Cōte a Los is heerlijk, en de prijs is democratisch! Personeel is vriendelijk en zeer gezellig interieur!
Prima en lekker eten, maar klantvriendelijk ver te zoeken. Zeker tegen vakantiegangers Nederlanders.
De meerderheid van onze gerechten waren lekker. Jammer dat de biefstuk te gaar was, we gaven netjes aan dat dat niet het gene was wat we besteld hadden. Hij liep terug naar de keuken en deed er vervolgens niks mee. Toen kwam het excuus dat de ene biefstuk dikker was dan de andere. Er werd afgeruimd maar werd geen werk van gemaakt. Nogmaals netjes gevraagd en kregen een grote mond van de man terug. Vervolgens ook gaan lopen dreigen.. Jammer dat die man zo reageert dit zal jullie erg veel klanten kosten. Gelukkig hebben de vrouwen het netjes opgelost. We komen graag terug als hij een dagje vrij heeft.
Onvriendelijk, onverzorgd, geen zeep, geen handdoeken, haar op kroket, ...Eten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid