facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistec

Bistec

Info

Stef en het enthousiast team van Bistec heten jullie graag welkom in hun steakrestaurant te Heverlee.

Geschiedenis

Alle dagen open, behalve disndag. BELANGRIJK: Keuken sluit om 22u

Adres: Hertogstraat 160, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 0495/486507
Stad: Heverlee
Route: Hertogstraat 160
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30
Woensdag: 11:30 - 14:30

Recensies
Wat verscholen in een woonwijk ligt dit restaurant dat zich specialiseert in... biefstuk, gegrild of gebakken, met frietjes, kroketten of aardappelen, verse sausjes en een zeer uitgebreide keuze aan soorten steak in een gezellige kamer met een haardvuur dat de sfeer bepaalt. Topkwaliteit en fijne wijnkaart voor een goede prijs. Hier komen we terug maar denken we eraan op tijd te reserveren want het geraakt snel volzet. We genoten ook van de aangename bediening.
Keuze ten over om in Leuven te eten. Heel veel internationale keuken. En vaak ook - niet onlogisch door de grote studentenpopulatie - aan zeer democratische prijzen. Buiten het centrum en de drukte ligt Bistec, Spaans voor onze biefstuk. Wat er Spaans is aan het restaurant heb ik nog niet ontdekt, maar het is wel een paradijs voor carnivoren. Rundvlees van verschillende origine worden aan zeer scherpe prijzen aangeboden. Waarbij de porties ruim voldoende zijn. Een adres om te onthouden.
Mijn ervaring is niet geweldig. Dit simpelweg door 2 redenen: - Als eerste was de bediening niet optimaal; een oudere man die heel grof en kort reageerde, die ook tegen onze hoofden stootte met de borden, en ons letterlijk kwam vragen om te vertrekken op moment we aan het afronden waren met ons laatste drankje. Dit omdat er te veel mensen binnen kwamen die aan het wachten waren op een tafel. - Als tweede vragen ze hier vrij hoge prijzen voor weliswaar erg lekker vlees, maar niet meteen volgens de gevraagde bakwijze geserveerd kon worden. goed gebakken was medium gebakken waardoor er enkele steaks terug moesten gestuurd worden. Dit kwam veronderstel ik door de dikte van de steaks, ze zouden beter de dikte in 2 snijden en deze zo bakken en serveren, zodat alle steaks zoals gevraagd gebakken kunnen zijn. Maar hier deden ze natuurlijk ook moeilijk over, niet verbaal maar wel non-verbaal.
We hadden al veel gehoord over dit restaurant en we vonden het dus hoog tijd om even de geruchten met de realiteit te vergelijken. Ik moet zeggen, de chef weet met wat hij bezig is. Héél lekkere gerechten met zorg bereid en gebakken zoals je gevraagd hebt. Natuurlijk is het menu beperkt tot hoofdzakelijk vleesgerechten, dit is tenslotte een steak restaurant. Maar de liefhebber komt hier zeker aan z'n trekken. Vooral de Dry-Aged vleesproducten zijn fantastisch. Sausen zijn vers gemaakt. De bediening is top en de aankleding van het restaurant is smaakvol. Klein minpuntje, ze zijn nogal gierig als je een glas wijn besteld.....
Lekker vlees in een prachtige omgeving, wat moet je nog meer hebben? Een goed biertje natuurlijk! Dat hebben ze ook en een lekker wijntje. De bediening is er vriendelijk en ze maken er verse lekkere sausjes. Een aanrader dus als er een carnivoor in je schuilt.
Super gezellig en heerlijk vlees, geweldige chef, prachtige gerechtjes. Moet je zeker eens geweest zijn, top top top!
Biefstukrestaurant met een ruime keuze aan soorten. Gezellig interieur, uitstekend klaargemaakt, vlotte bediening. Interessante wijnkaart. Duidelijk concept dat goed gedaan is.
Stonden voor een gesloten deur na een gemaakte reservering en kregen een zeer vreemde uitleg. Geen verwittiging van annulatie... Nooit meer!
Fenomenaal!!! Ga er eten en u zult het zelf ervaren.supper deluxe opentop tot in de puntjes af
Veel te duur voor taaie steak! Slechte pepersaus ooit! Voor ons 6 personen nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid