facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BisArts

BisArts

Info

3 Bizarre dames die kunstige (Art) handen en/of gedachten hebben en dit samen met anderen willen delen.



"Babyborrel? Communiefeest? Verjaardag? Huwelijk? Bedrijfsparty? Onze Hipfood Foodtruck laat je genieten van gerechtjes die de test met de betere restaurants uit Spanje, Italie of Frankrijk met glans weerstaan.We gebruiken enkel versbereide producten met de hoogste kwaliteit. Onze unieke Citroën replica type H met zijn typische retro-uitstraling zorgt voor jouw extra, blije sfeer."
Adres:
Stad: Tielt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lets Tielt en Molenland Lets Tielt en Molenland 4 km LETS groep in de regio Tielt om diensten te ruilen en je lokale netwerk uit te breide...
Recensies
Voor ons trouwfeest kozen we voor de catering door hipfood. Alles werd grondig op voorhand besproken, en was helemaal zoals we zelf wensten. Ongetwijfeld een aanrader.
Wij deden beroep op Peter voor de catering van ons bedrijfs-event. Alles was vooraf goed afgesproken en zijn roodtruck was heel klassevol en tof versierd met gezellige lampjes. Er was een combinatie van lekkere gerechtjes, duidelijke afspraken en no-nonsense aanpak: kortom, wij zijn zeer tevreden!
Zeer fijne gerechten, porties meer dan groot genoeg, luisterend naar onze wensen, ... gewoonweg zeer goed ! Nog eens bedankt Peter en Isabelle en zeker tot een volgende keer.
Voor ons jaarlijks diner hebben wij beroep gedaan op Peter en zijn team om ons met talrijke hapjes een volwaardig diner aan te bieden. Peter was zeer soepel qua planning en het eten + bediening was voortreffelijk ! Net dat ietsje meer dan wat je krijgt bij andere foodtrucks dus
Hipfood verzorgde onze teamdag logistiek AZ Groeninge op voortreffelijke wijze; We kozen voor pizza-/pastaformule en er was voldoende diversiteit en meer dan we op konden! Ook voldoende lang aanwezig, tijd voor een babbeltje... Voor herhaling vatbaar!
Heel vriendelijke en stipte mensen. Op voorhand alles goed afgesproken met vlotte communicatie en super service als gevolg. Ook hun eten is af. Wij hadden een apres ski thema en dit werd heel goed aangevuld met lekker en veel eten uit dit thema. Echt een aanrader.
Een aanrader voor uw feestjes. je hoeft nergens aan te denken. Het superlekker, gezellig en superlieve mensen!!!
Topservice, ook goede playlist op spotify
topkwaliteit en altijd sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid