facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biover Sport Bleau Climbing-Team

Biover Sport Bleau Climbing-Team
"In Klimzaal Bleau in Gent kunnen klimmers boulderen en lengteklimmen. Op onze site kun je lessen en stages boeken en vind je meer informatie over onze groeps- en verhuurformules.In het weekend is de lengtezaal open van 10u tot 22u en de boulderzaal van 12u tot 22u."
Adres: Campinglaan 2, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0476941945
Stad: Ghent
Route: Campinglaan 2
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 21:45
Zondag: 10:00 - 21:45


op zoek naar gerelateerd: Bleau Gent OPENINGSUREN, Biover Gent, Klimmen gentbrugge, Boulderen Gent, Campinglaan 2 9000 Gent, Klimzaal Biover, Klimmuur Gent, Bleau open
Recensies
Zeer aangename sfeer. Onze zoon volgde er een boulder kamp en vond het super leuk.
Top! Mogelijk ook voor de mensen die geen ervaring hebben met klimmen. Zeker een aanrader.
Leuke klimzaal. Voor ieder wat wils! Veel leuke boulders voor jong en oud. Zowel de beginners als de echt gevorderde klimmers zullen hier een route vinden naar hun niveau. Ook een specifieke kleutermuur voor de allerkleinsten. De lengtezaal is ook heel fijn! Zowel voor je eerste keer klimmen als een doorwinterde lead climber. Hier heb je echt alles! Recentelijk waait er ook een nieuwe wind door de zaal. Big ups!
Mooie, grote klimzaal. Heel veel mogelijkheden voor lengteklimmen en boulderen. Voor jong&oud
Veelzijdige klimzaal waar je als klimmer zowel kan boulderen als lengteklimmen. Groot aanbod aan lead-routes. Als je de drukte wilt vermijden, kom dan niet op weekavonden. Divers en lekker vegetarisch aanbod in de kantine.
Toffe klimzaal. Ik ben een beginner en voor mij is het heel toegankelijk. Vriendelijke mensen ook. Leuk dat je er ook iets kn drinken en eten
Mooie ruime klimzaal , voldoende variatie in routes van alle niveaus
Mijn dochter van acht leeft zich graag actief uit in de rotsklimzaal van Bleau. Er zijn heel wat verschillende klim uitdagingen en een dikke mat als vloer voor als je uw greep eens te vroeg lost. Aanrader voor als je kinderen hebt die graag eens ergens op klauteren. En de volwassen kunnen zich natuurlijk ook aan een klim wagen.
Leuk voor een groep.. om even te klimmen ..
Ik kom hier graag klimmen. Heel vriendelijk personeel, relaxte sfeer en toffe routes. Je kan hier naast boulderen ook lengteklimmen, wat zeker ook een aanrader is! Na het klimmen kan je relaxen aan de bar met een drankje of een hapje en in de zomer kan dit zelfs gezellig buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid