facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biorganic Factory Traiteur 100 % BIO

Biorganic Factory Traiteur 100 % BIO

Info

Biorganic Factory, la gastronomie bio à votre service

Geschiedenis

Biorganic Factory, premier traiteur événementiel certifié 100 % biologique par Certisys en Belgique, vous propose de la gastronomie bio, originale et créative. Chez nous, vous avez les mêmes services qu’un traiteur événementiel traditionnel mais avec l’assurance de manger bio, sain et équitable !



"FR : BIORGANIC, premier et unique traiteur événementiel 100 % biologique. Nous vous proposons de la gastronomie bio et originale pour tous vos événements d’entreprise, mariages, anniversaires... Avec BIORGANIC vous mangez bio, sain, équitable et gastronomique !EN : BIORGANIC first and only 100% organic event caterer. We offer you organic and original gastronomy for all your corporate events, weddings, birthdays... With BIORGANIC you eat organic, healthy, fair trade and gastronomic!NL : BIORGANIC eerste en enige 100% biologische evenementencateraar. Wij bieden u biologische en originele gastronomie voor al uw bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagen... Met BIORGANIC eet u biologisch, gezond, fair trade en gastronomisch!"
Adres: Steenweg op Ruisbroek 81, 1190 Vorst, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 649 57 52
Stad: Vorst
Route: Steenweg op Ruisbroek 81
Postcode: 1190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Traiteur btob, Traiteurs, Traiteur Belgique, Traiteur Namur, Traiteur Ciney, Traiteur durable
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doce Pimenta Doce Pimenta 2 km Leren kennen door vrienden, was gewoon lekker en gezellig.
Recensies
De persoon die dit bedrijf runt is gewoon incompetent en respectloos. Ik jaag ze al 6 maanden achterna voor een product dat ik nodig had voor mijn bruiloft. Ze houden geen rekening met klanten en wanneer het hen uitkomt, zoals deurbladen op pasta! Uiteindelijk vond ik een andere oplossing en besefte ik dat hun bio-logo oplichterij is! De aangerekende prijzen zijn schandalig. Ik raad je aan om niet met deze zogenaamde professionals samen te werken!
We hadden bio-organisch genomen voor ons huwelijk en we hadden alleen maar complimenten. De maitre d' was super behulpzaam en deskundig. Lachende obers. Het eten was uitstekend van de wijnreceptie tot de nachtstalletjes. We zijn er heel blij mee en bevelen ze aan .
Niets organische shlag-band ... onbeschoft personeel, onprofessionele service, laat salaris.
Ik heb een geweldige avond gehad. De service was top en het eten even heerlijk als voortreffelijk. Bedankt Biorganic voor je werk. Ik raad het echt aan !!
Geweldige cateringservice. Beleefd en flexibel personeel, heerlijke menuvoorstellen. Aan te bevelen als voor zakelijke evenementen dan privé-recepties!
We werkten met Biorganic Factory voor onze bruiloft, en hoewel het personeel erg vriendelijk was, was het eten een teleurstelling. Het geleverde niveau was mijlenver verwijderd van wat was beloofd, met de helft van de ingrediënten die ontbraken, te gebakken brood en een presentatie die helemaal niet leek op de monsters die we eerder hadden afgesproken. Zal zeker geen beroep meer doen op hun diensten. Op de foto als voorbeeld: beleg het gerecht zoals afgesproken tijdens onze proeverij, onder hetzelfde gerecht als op onze bruiloft
Ik ontdekte bioorganic vorige week op een bedrijfsevenement. De kwaliteit van het eten was echt goed, ze slaagden erin om een ​​geweldige set-up te creëren met biologische / bio-producten. Ze letten echt op details, op het welzijn van ieder van ons, geweldige service! Ik raad Biorganic zeker aan als je een duurzaam, professioneel evenement op maat wilt organiseren!
Goede service. Zeer mooie presentatie. Onberispelijke maaltijd. Om echt aan te bevelen.
Super cateraar, top team, heerlijke gerechten en perfecte organisatie! Ik raad het duizend keer aan !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid