facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bioboerderij Blauw Kasteel

Bioboerderij Blauw Kasteel

Info

Blauw Kasteel is een bioboerderij in Scheldewindeke. We verdelen onze producten via biopakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via onze winkels.

Geschiedenis

Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast laten we Ardense Voskopschapen grazen op de eeuwenoude weilanden en beheren we het bos op ecologische wijze. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit (bessen, frambozen, aardbeien,...), kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten en fruit verdelen we via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via onze biowinkels.



"Wie langs Bioboerderij Blauw Kasteel passeert, zal zien dat er een grootte productiviteit is naar het kweken van groenten & klein fruit zowel op het veld als in de moestuin van het kasteel.Alsook het ophalen van een biopakket groenten/fruit is hier mogelijk.Verkoop van de groenten & het fruit gaat via onze winkels. Op de boerderij wordt dus enkel de teelt verricht."
Adres: Schaperstraat 2, 9860 Scheldewindeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 395 38 11
Stad: Scheldewindeke
Route: Schaperstraat 2
Postcode: 9860



op zoek naar gerelateerd: Blauw kasteel Izegem, Blauw Kasteel Latem, Bioboerderij Gent, Blauw Kasteel jobs, Kasteel Blauwhuis, Blauw Kasteel facebook, Gastvrije Aarde, Bioboerderij Vlaanderen
Recensies
Vergeet niet de biologische tuin te bezoeken.
In restauratie. Binnenplein bezocht voor kunstroute.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid