facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BioBees

BioBees

Info

BioBees is een biologisch tuinbouwbedrijf in Ternat waar je zelf je bio-aardbeien kunt komen plukken

Geschiedenis

Narrisa en Luc en hun medewerkers heten je hartelijk welkom in BioBees.
BioBees is een biologisch tuinbouwbedrijf waar je aardbeien kan plukken in mei; een kinderfeestje kan organiseren of tijdelijk een studio kan huren.



"Zelfpluk biologische aardbeien . Vanaf half mei 2023 kan je plukken aan de Steenbakkerijweg naast Surgard in Groot-Bijgaarden."
Adres: Kruisstraat 2B, 1740 Ternath, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: + 32 (0)497 61 33 76
Stad: Ternath
Route: Kruisstraat 2B
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Biobees Facebook, Aardbei zelfpluk, Aardbeienpluk, Aardbeien plukken dilbeek, PlukPlek
Recensies
Mooie gelegenheid om kennis te maken met deze bijzondere 'fruitteelt'. Grote oppervlakte, biologisch geteelt, groot aantal serres, zelf plukken per gewicht.
Zeer vriendelijke mensen. Assortiment is groot en oogsttijd is duidelijk op hun website. We vinden alle rode besjes en kleinfruit zeer lekker.
De beste aardbeien die ik ooit gegeten heb!
Lekkere aardbeien, zelf plukken.
heerlijke smaak bessen
Biologische aardbeien plukken. Leuk, lonend voor de boer en voor de klant. Lekker en goedkoop fruit: 8€/Kg. Het seizoen eindigt snel: half juni.
Het is een origineel idee om aardbeien te kunnen plukken! Redelijke prijs van 8€ per kg en 6€ vanaf 5kg. En ze zijn erg goed : Ontdekking van een zeer goed adres!!
Geweldige plek! U kunt met uw gezin of alleen gaan. Je kunt zelfs eten terwijl je plukt. Mijn mening is dat het de moeite waard is en vooral kinderen genieten ervan. Wees voorzichtig op de weg naar de boerderij, want deze is wat smal en je mag niet harder rijden dan 30 per uur.
Geweldige plek om heerlijke aardbeien te plukken.
De lekkerste bio aardbeien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid