facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bio Atelier

Info

Bio Atelier

Organic fruits, vegetables, baby foods, vegetarian, vegan, gluten free and lactose free products all available at my own bio shop.



"Biologische winkel met een grote verscheidenheid aan artikelen geschikt voor vele soorten diëten, variërend van glutenvrij, lactosevrij, veganistisch & ketogeen."
Adres: Mechelsesteenweg, 219, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: 023810967
Stad: Sterrebeek
Route: Mechelsesteenweg, 219
Postcode: 1933


Recensies
Zeer goede voeding, vriendelijke bediening
Beste favoriete biowinkel van België! Zo'n gastvrij, vriendelijk en behulpzaam team? Winkelset is zo gezellig. Alles is gemakkelijk te vinden, en alleen kwaliteitsproducten.
Hele aardige meneer, op de hoogte van alles Mooi assortiment
Sterk aanbevolen ! Geweldig, eerlijk en warm gastvrij team Kwaliteitsprodukten Moderne, gezellige en nette winkel Zou meer geven als het mogelijk was!! Heeft ook bezorgservice.
Ik vond alles wat ik nodig had gemakkelijk en ontdekte dat het van zeer hoge kwaliteit was voor een goede prijs. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zal teruggaan en zou het ook aan anderen aanbevelen.
Het heeft een grote variëteit, vooral de geweldige selectie vruchtensappen. Geweldige ervaring
Zeer lekkere broodjes
Veel leuke verrassingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid