facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BIN Jabbeke

BIN Jabbeke

Info

BIN is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente, de Lokale Politie en de burgers om het veiligheidsgevoel te verhogen en in te zetten op preventie.

Geschiedenis

BIN is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente, de Lokale Politie en de burgers om het veiligheidsgevoel te verhogen en in te zetten op preventie.

Adres:
Stad: Jabbeke


Recensies
Vriendelijke dame aan het onthaal en daar stopt het. Bevolkingsdienst nog steeds onvriendelijk, behalve de jongere doorstroom. De oude "garde" is met geen woorden te omschrijven hoe onbeschoft die overkomen. Is al jaren zo en het lijkt met de jaren erger te worden. Afblaffen, arrogant, etc. Bekwaamheid en klantvriendelijkheid is nihil. Het is niet omdat je vast benoemd bent, dat je alles mag permitteren. Het is wij, de belastingbetaler die uw wedde betalen. Een schande voor de gemeente en het moderne beleid waar ze zo aan werken en te koop mee lopen. Jammer van de jonge doorstroom die wel hun best doen. Jammer van die 1ne ster, zou min 10 moeten zijn!
Steeds vriendelijke medewerkers aan het onthaal. Proberen je zo goed mogelijk als het kan te helpen.
in het gemeentehuis van Varsenare werd je vroeger vriendelijk geholpen, nu niet meer. ze zit er met een vies gezicht en heeft geen goesting om te werken, fijne dienstverlening Jabbeke!
Bij de bevolkingsdienst wordt je neus afgebeten en krijg je steeds verwijten naar je kop altijd door dezelfde persoon. Ik ken mensen die bijna niet durven gaan of wenend buiten gekomen zijn. Slechtste 'dienstverlening' ooit.
Vriendelijk mensen en super dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid