facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BilVie

BilVie

Info

Genieten van de gezonde zeelucht in alle rust aan het zwembad, ontspannen in de jacuzzi of even uitzweten in de sauna voor of na een heerlijke massage ...



"Voel je welgekomen in onze rustige getaway te midden van een prachtig natuur en duinengebied in Oostduinkerke-Koksijde. De tuin is een oase van rust voor het lichaam en de geest. Geniet van onze speciale verwen activiteiten. Kies voor een relax massage door Isabelle, of laat je inspireren door onze sauna's, jacuzzi, buitendouche, heerlijk zwembad of ontspan languit in de winterserre en poolhouse."
Adres: Gaupinlaan 5, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 475 59 03 37
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Gaupinlaan 5
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Privé Sauna - Oostduinkerke, Isabelle Waeselynck, Duo massage kust, Wellness duinkerke, Sauna Oostduinkerke Villa Aqua
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellness and beauty Amyris Wellness and beauty Amyris 760 meter Professionele aanpak
Hotel Hof ter Duinen Hotel Hof ter Duinen 1 km Het is een mooi en verzorgd hotel. We hebben 's avonds ook heel lekker gegeten. Enkel...
Recensies
Zalig genoten in deze privé wellness. Tapas schotel half vlees/half veggie en glaasje bubbels extra besteld - zeer lekker! Hartelijke ontvangst en rondleiding van gastvrouw Isabelle.
We hadden een superfijne avond in jullie welness! Ongelofelijk mooie accommodatie, heerlijke tapasplank, zalige massage! Kortom het is/was een aanrader! Wij komen zeker terug!
Lekker fijn kunnen ontspannen in deze prachtige welness. Heel proper en alles tot in de puntjes in orde!! We komen zeker nog terug
We werden warm ontvangen. Er heerst een rustige en relaxerende sfeer doorheen de hele wellness. Alles werd ons duidelijk uitgelegd wat de werking was van alles. Het is een hele mooie locatie waar je ten volle tot rust kan komen. Ook de massage was geweldig, we werden helemaal zen. Wij komen zeker nog eens langs!
Wij hadden 3u met tapas. Zalig genoten, hele mooie plaats, alles piekfijn, heel proper en top ontvangst. Deze plek is een aanrader!
3u volop genoten van deze verzorgde, moderne wellness! Warme ontvangst, heel netjes, alles wordt ter plaatse voorzien en de gevraagde tapas plank was dik in orde. Wij komen graag nog terug, zeker een aanrader!
Super proper, volledige uitgerust met droge sauna binnen, vochtige sauna buiten, met een groot raam ruim zwembad, gezellige poolhouse achtergrondmuziek, fris water, mooi uitzicht, jacuzzi met hydrostralen geen koude luchtbubbels -> enorm pluspunt. Wij komen zeker terug!
Hele mooie, nette sauna. Alles aanwezig, waardoor je zelf aan niets hoeft te denken. Een echte aanrader om volledig te ontspannen. De massage was ook zalig! We komen zeker nog terug!
Ongelofelijk lieve mensen met een passie voor hun vak! Prijs/kwaliteit is hier uitstekend! Mooie locatie, eigenlijk echt een perfect plaatje. Aanrader!
De tijd is hier voorbij gevlogen! Zalig! Het is er prachtig en tot in de puntjes afgewerkt zowel de wellness, de tapas, de drankjes als de massage. We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid