facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Billycom

Billycom

Info

Billycom is gespecialiseerd in copywriting en communicatie voor start-ups en kmo's: websites, nieuwsbrieven, powerpoints, blogs en social media.

Adres: Grauwmeer, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: +32 473 98 56 97
Stad: Heverlee
Route: Grauwmeer
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WTR - Copywriting, Social Media, Content Development, Communicatieadvies WTR - Copywriting, Social Media, Content Dev... 3 km De bijdrage van Billycom tijdens de webhero academy gaf meteen bruikbare tools om de ...
Recensies
Voor mijn website was is op zoek naar teksten die toegankelijk waren voor iedereen. Petra pent in een mum van tijd je hele story neer! Door het vlotte taalgebruik en tips & trips, scoort mijn website goed op google. Ik ben Billy-fan!
Top seminar over SEO copywriting! Veel bijgeleerd en goede ideeën opgedaan.
De bijdrage van Billycom tijdens de webhero academy gaf meteen bruikbare tools om de teksten op mijn website SEO vriendelijker te schrijven. Duidelijk gestructureerde info waar ik meteen mee aan de slag kan. Bedankt, Billycom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid