facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BillBoa Catering

BillBoa Catering

Geschiedenis

Wij verzorgen al uw feesten en evenementen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Kwaliteit, versheid, creativiteit en oog voor detail zijn onze vaste ingrediënten voor succes!

Onze aanstekelijke motivatie, enthousiasme en grote liefde voor lekker eten maken ons uw culinaire partner bij uitstek!

Wij staan voor een persoonlijke en professionele aanpak.

Ontvang uw gasten in stijl en laat u verwennen door onze verfijnde catering.

Smakelijk!

Julie & Jef

Adres: Molenakker 34, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: (+32)0497 58 81 92
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Molenakker 34
Postcode: 2970


Recensies
Topservice van Billboa Catering. We hebben op onze event uitzonderlijk veel complimenten gekregen over het lekkere eten. Achteraf ook alles proper en netjes achtergelaten. Absolute aanrader!
Aan tafel zijn we zelden stil. We praten over de afgelopen dag en plannen de komende dagen. Maar niet toen we smulden van de gerechtjes van Billboa. Op nog geen half uur stonden ze te dampen op onze tafel. In stilte genoten we van de eerste tot de laatste hap. Het was lekker en vers, de porties waren voldoende en je proefde dat het met liefde gemaakt was. We kijken al watertandend uit naar de volgende keer!
Lekker, lekkerder, lekkerst! Als je bij Billboa Catering bestelt, dan kan je alleen maar in superlatieven spreken. Julie en Jef staan klaar om van jouw feest een culinair hoogtepunt te maken. Of het nu om een huwelijk gaat, een bedrijfsreceptie, een kerstfeest… Alles wat ze op tafel toveren, smaakt naar meer! Wil je zelf met volle teugen genieten van jouw feest? Sta dan niet zelf in de keuken maar vertrouw dat toe aan Billboa Catering, ze zijn echt toppers! - LAReS Archeologie
We deden beroep op Billboa voor onze nieuwjaarsreceptie. Schot in de roos volgens alle aanwezigen... Zelfs met veganisten, vegetariërs en glutenallergenen werd rekening gehouden. Dankjewel voor jullie service!
Bij Billboa catering ben je er zeker van een perfecte service, buitengewoon lekker eten met kraakverse en top-producten. Voor je feestje groot en klein moet je bij BillBoa catering zijn. Nu bieden ze ook verse afhaalmenu's aan die makkelijk zelf op te warmen zijn. Je zal zien dat eens je hun gerechten hebt geproefd dat je keer op keer smult van deze met passie en kunde bereiden topgerechten. Goed bezig!
Heerlijk lekker & vers. Een feestrecept op maat van de klant. Een aanrader voor elk feest of event!
Top catering! Kwaliteit staat voorop! En zo lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid