facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikeshop Chrischou

Bikeshop Chrischou

Info

Bikeshop Chrischou doet onderhoud en herstellingen aan ALLE fietsen en staat met 11 jaar ervaring garant voor de beste kwaliteit en service.

Geschiedenis

Breng een bezoekje aan Bikeshop Chrischou en ontdek er fietsen van oa Batavus, Cannondale en enkele andere merken.
Je vindt er hippe en traditionele elektrische fietsen, stadsfietsen alsook koersfietsen en mountainbikes.
Bikeshop Chrischou doet ook onderhoud en herstellingen aan alle fietsen en staat met 10 jaar ervaring garant voor de beste kwaliteit en service.



"Bikeshop Chrischou staat voor fietsPLEZIER !We willen je graag helpen in de zoektocht naar jou perfecte fiets.Bij ons kan je terecht voor de aankoop van een elektrische fiets, stadsfiets, racefiets, mountainbike,...We verdelen de merken Giant, qwic, huyser, superior en bikkel.In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan fietsaccesoires.Ook voor het onderhoud achteraf laat Bikeshop Chrischou je niet in de steek en helpen we je graag verder. aan fietsen sleutelen is namelijk onze passie!Wij doen onderhoud en herstellingen aan alle fietsen, geraak je niet met je fiets tot aan de winkel? Geen probleem met onze haal en brengservice komen we hem bij jouw thuis ophalen."
Adres: Van Eycklaan 80 Bus 1, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 089 86 17 32
Stad: Maaseik
Route: Van Eycklaan 80 Bus 1
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Maaseik, Fietsenwinkel, Fietsenwinkel Maasmechelen, Fietsenwinkel Limburg, Fietsenwinkel Neeroeteren, Fietsboetiek Dilsen, Fietsenwinkel Bree, Bikes and Beers Neeroeteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen de Leemhoek Fietsen de Leemhoek 549 meter Tijdens ons verlof problemen met mijn achterwiel, spaken uitgescheurd met resultaat d...
Recensies
Fijne winkel, vriendelijk personeel met kennis en geduld. Nemen alle tijd voor je. Koffie staat klaar. Aanrader!
Als nieuwkomer in Maaseik met onze beide Qwic-fietsen wat kleine probleempjes laten oplossen bij deze fietsmannen. Zeer correct en vriendelijk geholpen ! Voor toekomstig onderhoud kom ik hier zeker terug.
Hebben hier pas 2 nieuwe fietsen gekocht. Duidelijke uitleg gekregen, alles op maat afgestemd, warm onthaal. Heel tevreden van de vriendelijkheid en service.
Pas mijn fiets binnen gebracht om te laten nakijken en paar dingen laten vervangen had hem snel terug en perfect gemaakt en afgesteld top winkel en prijs valt heel goed mee
Zeer tevreden, fiets op de website gezien. Dag erna gaan uittesten en kon hem direct meenemen.
Goed vakkundig geholpen. Fiets nog mooi in orde gemaakt. Kleindochter blij ermee
Stond met een vastgelopen ketting van mijn E-bike op de Van Eycklaan. Zij hebben me onmiddellijk verder geholpen zodat ik naar huis kon. Naderhand hebben ze een prima jaarlijks onderhoud van mijn E-bike gedaan. Topgasten en topservice !!!
Zeer vriendelijke mensen. vriendelijk ontvangen en ook duidelijke uitleg over het product dat ze verkochten.
Hele vriendelijke service, niets was teveel gevraagd m.b.t. fietsen uittesten.
Tevreden over service,onthaal, communicatie....onderhoud van mijn e-bike
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid