facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BikeService by Rob Geysen

Info

BikeService by Rob Geysen biedt de service voor onderhoud en opbouwen van jou droomfiets/wielen.
Vanaf heden kan je ook terecht voor de vervang van je lager in een Bosch e-bike motor.



"Bike Service by Rob Geysen is gespecialiseerd in race-, gravel-, cross- en mtb fietsen, alsook handgespaakte wielen.Met ervaring in alle takken van de fietsenwereld fietsenwinkel, profploegen, wielenbouwer, fietsfabrikanten, distributeur en crossondersteuning bieden we jou de beste service.We staan steeds garant voor de beste service van jou fietsen."
Adres: Kruisstraat, 13, 3910 Sint-Huibrechts-Lille, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32494362378
Stad: Sint-Huibrechts-Lille
Route: Kruisstraat, 13
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Recensies
Zéér goede service, heeft een prachtige Niner RTL 9 RDO afgeleverd. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ga zeker terug :-
Super goede service. Rob heeft mij prima geholpen.
Terwijl ik vrolijk onderweg was naar Spanje, stond ik voor een probleem met mijn versnellingen. Gelukkig was daar Rob die me meteen kon helpen en zijn ongeëvenaarde expertise toonde. Hij vond het probleem in een oogwenk, iets wat meerdere fietsenmakers in Amsterdam lukte. Zijn vaardigheden als fietsenmaker waren duidelijk zichtbaar en ik was enorm onder de indruk van zijn professionaliteit en efficiëntie. Dankzij Rob kan ik met een gerust hart mijn avontuur voortzetten. Heel veel dank!
Top service, verstand van zaken en lekkere koffie! Thanks Rob!
Tijdens een rit lek gereden en naar Rob gereden. Aardige kerel, top service en rekende deze keer niets voor zetten van een plug in de band. We komen zeker terug als we nieuw materiaal gaan kopen.
De juiste kennis van alles om de klant zo goed & snel mogelijk verder te helpen. Ik had zelf een ingewikkeld Campagnolo wiel waarmee niemand kon helpen & Rob had me binnen 10minuutjes verder geholpen. Dikke merci!
Supergoede goedkope vriendelijke en snelle hulp
Vriendelijk en kundig! Kom hier zeker nog terug.
Fijne corecte man . Alles is volgens afspraak gelopen .top .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid