facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikes And More

Bikes And More

Info

Bikes and More : Uw dealer voor Victory, Indian, Yamaha, Polaris Slingshot, Vespa en Piaggio!

Geschiedenis

Bikes And More is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in het hart van het Waasland, gelegen op 5 minuten van de afrit Temse (E17)

Als officieel Indian, Victory, Yamaha, Polaris SlingShot, Piaggio en Vespa dealer, hebben we in onze showroom steeds de nieuwste modellen van deze motormerken voor u klaarstaan.

Bikes And More is tevens" Het " adres als u op zoek bent naar een gebruikte BMW motorfiets. Steeds keuze uit een groot aanbod van bijna nieuwe voertuigen voor de prijs van een tweedehands motorfiets .
Quality occassions van diverse merken vindt U eveneens terug in onze showroom .

In onze nieuwe en moderne infrastructuur, voorzien van een goed uitgerust atelier, worden onderhoud, herstelling en tuning door ons team vakkundig uitgevoerd.Onze monteurs worden doorlopend bijgeschoold. Dat garandeert dat je snel, efficiënt en vakkundig wordt geholpen wanneer je voor onderhoud of reparatie komt.

Maak tijdig een afspraak zodat we ook uw moto de beste service kunnen bieden.

Ook op gebied van kleding en accessoires is er veel knowhow aanwezig. Op de kledingafdeling vindt je de MotoPort merken DANE, KUSHITANI, DIFI en het helmenmerk BAYARD, naast enkele andere topmerken en de kledinglijnen van de motormerken zelf. Of je nu een motor, accessoires of kleding zoekt, bij Bikes And More kun je rekenen op een ruime keuze en vakkundig advies !

Adres: Duitslandstraat 6, 9140 Temse
Telefoonnummer: +3237714156
Stad: Temse
Route: Duitslandstraat 6
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Indian Motorcycles, Bikes And More Facebook, Indian Motorcycle Shop, Indian Motor Club Belgium, Indian FTR 1200 kopen, Motorjas indian, Indian Motorcycle Test ride, Indian motoren te koop
Recensies
Super tevreden. Er was een probleem met mijn Indian en de technieker bij de dealer waar ik mijn moto gekocht heb, vond de oorzaak niet en prutste altijd maar wat. 1 telefoontje naar Filip en hij zei direct wat de oorzaak van het probleem was en heeft mijn moto super goed hersteld. Probleem opgelost. Altijd vriendelijk onthaald. Topkerels
Vandaag bleek de darm van de tank naar de inspuiting stuk te zijn. Ondanks dat het superdruk was in Latem en in Antwerpen heeft Filip via foto's mij op weg gezet. Dan naar Jurgen en hij had het stuk liggen. Bedankt mannen dat is service met een S
Van in het begin eerlijke en open gesprekken kunnen voeren, goede service en steeds bereid om direct te helpen indien nodig. Mijn Indian Roadmaster daar gekocht in een huiselijke sfeer, Filip en Jurgen zijn de ideale combinatie voor deze zaak, hun deur staat steeds voor je open
Goede service, Filip is top, vriendelijk en duidelijk. Verkopen ook mooie E-Choppers.
Prachtige zaak, toffe zaakvoerders en goede service.. wat wil je nog meer?
Scout hersteld onder garantie zonder enig probleem. Indian Chief gebruikt als test/vervangmoto. Superservice en steeds vriendelijk tot en met!
Heel vriendelijke ontvangst en leggen alles goed uit
Vriendelijke ontvangst, luistert naar de wensen van de klant en weet waarover hij praat. Onderzoekt verschillende pistes om je te kunnen helpen, is eerlijk en oprecht. Mooie zaak. Doe zo verder.
Zeer tevreden over het volledige verkoop proces. Prachtige showroom met een heel mooi aanbod aan motoren en kledij. En zelden zo'n nette werkplaats gezien! Verkoop zelf voelde aan als een praatje met een mede motor liefhebber. Levering en administratie ging super vlot en correct. Een aanrader!
Super vriendelijk en eerlijke winkel. Echt een aanrader. Bedankt voor het goede werk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid