facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Run Lab

Bike Run Lab

Info

Lactaattesten - trainen op vermogen - loop & fietspositie analyse - videoanalyse - coaching - sportzolen - starten met sporten - druk analyse - pedalling

Geschiedenis

Bikefitting - Pedalling - pedaal efficiëntie - Wattage
Ideale fietspositie - loop & fietsanalyse - testing
biometrische opmeting - druk analyse - coaching
Lactaat metingen - trainen op vermogen - FTP vermogen bepaling - sportzolen - schoenplaatjes
correctie - core stability - stabilisatie



"Bike Run Lab werd opgericht door sport - en revalidatiekinesitherapeut Walter Klein. Hij gaat voor een totaal concept én met een nieuwe kijk op de fiets- en loopsport.Bij loopanalyse bekijken we je lenigheid van spieren en gewrichten. Je loopsijl via video en drukanalyse van je stappen.Voor fietsanalyse zijn er opties. Drukanalyse op de pedalen. Zademdrukanalyse of 3D videoanalyse"
Adres: O L vrouwstraat 35A, 3130 Betekom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478/620.797 0479/44.21.82
Stad: Betekom
Route: O L vrouwstraat 35A
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Fiets afstellen prijs, Opmeten fietspositie, Performance Bike Fit, Beste bikefitting België, Bikefitting Diest, Bikefitting kinesist, Positie op fiets bepalen, Bikefitting KU Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spiriart Spiriart 102 meter Bewuster leven Workshopreeks om dichter bij je authentieke zelf te komen, met hulp en...
N-op N-op 367 meter Een minder goede slechteervaring. Je bent al zeer veel geld & tijd kwijt alvorens...
KAC Betekom KAC Betekom 874 meter Mooi gebouw, mooie inrichting Enkel de warme dranken mogen wat warmer.
LEEF LEEF 1 km Ik help jongeren tussen 14 en 17 jaar die het lastig vinden om in verbinding te gaan ...
Kickboxing ABC Kickboxing ABC 2 km volg deze pagina voor al het nieuws, evenementen, motivatie enz..
Recensies
Ik ben een 40 jarige amateur fietser die sinds een tijdje iets fanatieker fietst. Ik kwam bij Walter terecht omdat ik na 80km toch wel hier en daar knieën, rug… zeurende pijn had. Walter luisterde aandachtig en kwam onmiddellijk met suggesties van top tot teen, en na 1 keer was er al een duidelijke verbetering. Na een paar weken nog eens terug gegaan en daarna totaal geen fysieke klachten meer. Fantastische hoe Walter een lichaam kan lezen en daarmee de fiets perfect kan afstellen. Duizendmaal dank!
Langsgegaan voor een fietspositie 3. Walter geeft zeer correct en professioneel advies. Na aanpassing van de positie op de fiets en de schoenplaatjes, duidelijk minder nekklachten. Met het oog op de aanschaf van een nieuwe fiets na enkele maanden telefonisch contact opgenomen met Walter en opnieuw kreeg ik terug prima advies. Zeker een aanrader !
Topservice voor een erg correcte prijs! Contact opgenomen met Walter, situatie en problematiek geschetst. Kineverslag en zoolmeting doorgestuurd, vervolgens langsgegaan voor bikefitting, drukpuntmeting van het zadel en schoenplaatjes positionering. Zeer duidelijk en gefundeerd advies gekregen, een aanrader!
Al meermaals langs geweest en telkens zeer correct en professioneel advies loopanalyse met aangepaste zolen/oefeningen. Ook al een aantal mensen doorverwezen en ook zijzelf steeds correct en professioneel geholpen! Ideaal contact voor lopers/fietsers van beginners tot topsporters.
Mooie,propere professionele zaak. Zeer professionele uitrusting, die walter zeer goed kent. Kom je bvb binnen voor zooltjes, krijg je niet enkel de zooltjes, maar krijgt ook tips om je eventuele probleem te verhelpen. een aanrader voor iedereen die pijnvrij wil sporten.
Moeilijk te bereiken! Ze reageren erg moeilijk op berichten, telefoon- en spraakberichten. Onmogelijkheid om online een afspraak te maken.
Zeer correct geholpen met herpositionering op de fiets, kennis van zaken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid