facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Reloaded

Bike Reloaded

Info

Herstelling en onderhoud fietsen - verkoop



"Wij verhuren elektrische fietsen en organiseren fietstochten op maat voor groepen en bedrijven. Start jouw unieke fietservaring."
Adres:
Telefoonnummer: 0493/88.92.56
Stad: Sint-Kwintens-Lennik



op zoek naar gerelateerd: E-MTB huren Ardennen, Elektrische mountainbike huren, Elektrische fiets huren Vlaamse Ardennen, Fietstocht elektrische fiets, Fiets weekend arrangement, Mountainbike huren Vlaamse Ardennen, Fietsarrangement Ardennen, Fietsarrangement Vlaamse Ardennen
Recensies
Super spullen!! Afgelopen vrijdag mountainbikes gehuurd op camping C&P in Houffalize. Super mooi en nieuw spul. Als kers op de taart hebben we zaterdag splinternieuwe Kona e-bikes gehuurd !!! Nooit meer iets anders !!! De langere klim gewoon de boost gebruiken en verder genieten van de gave route !!!! Superfietsen en supercamping !!!
Er wordt niet gereageerd op mail of via het contactformulier. Bij telefonisch contact beloofd men om de volgende dag zeker een bericht te sturen, wat dan niet gebeurd. Terug berichtje gestuurd, geen antwoord. Dan maar terug opgebeld om dan te horen dat ze in het weekend geen mountainbike's verhuren in Vlaanderen. Te veel moeite om van de Ardennen naar Vlaanderen te vervoeren. Nochtans op hun website staat dat ze overal in België leveren. Dit konden ze mij dan ook wel meedelen bij het eerste telefonisch contact.
Het Lee Cooper Team heeft een prachtige teambuilding gedaan, georganizeerd door Bart. Professionele begeleiding van begin tot eind met top fietsen. We hebben prachtige mountainbike paadjes ontdekt in het Pajottenland en een heerlijke "basic" barbecue gehad op de muur van Geraardsbergen ; een absolute aanrader dus !
Heel toegankelijk en een heel aangename ervaring. Bij Bike Reloaded heb ik een heel goede begeleiding gekregen bij de aankoop van een nieuwe fiets, ik kon er met elke vraag terecht. Budget en wensen werden op een professionele manier vertaald naar de voor mij juiste keuze, bevestigd door een testrit. Tijdens het op mijn maat afstellen van de aangekochte fiets bleek nogmaals de passie en professionaliteit van Bike Reloaded door o.a. de minder voor de hand liggende tips en tricks die ik kreeg. Nu, na de nodige kilometers, ben ik nog meer overtuigd de juiste keuze gemaakt te hebben. De mogelijkheid tot huur van een kwaliteits e-bike opent dan weer de deur naar langere of moeilijkere al dan niet door hen uitgestippelde tochten.
Ik heb met mijn bedrijf een fietstocht geboekt door Bart. Ik heb een uitstekende service gehad. Bart is zeer professioneel en kent zijn product. Niets is hem teveel en alles is bespreekbaar. Heel zeker een aanrader!
Wij hadden twee e-bikes gehuurd tijdens ons verblijf in een b&b in Meise. Zeer goede fietsen, leuke route en een goede uitleg gekregen. Topservice
Top fietsen, top parcours, top ervaring
Fietsen waren top, service uitstekend en we hebben genoten van de zelfgemaakte route van Bart.
Waanzinnig mooie tocht gemaakt, goede service en fietsen die in perfecte staat verkeren.
Heel leuke tour gemaakt in Pajottenland. Goede fietsen en uitstekende service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid