facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijouxmie Juwelen

Info

Verkoop van handgemaakte juwelen.

Adres: bosstraat 58, 3960 Bree
Stad: Bree
Route: bosstraat 58
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Bijou Brigitte winkels Nederland, Bijoux sieraden, bijou brigitte online-shop, Bijou Brigitte openingstijden, Bijou Brigitte ketting, Bijou Brigitte oorbellen, Bijou Brigitte winkels belgië, Bijou Brigitte locaties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Lode Tijskens Juwelier Lode Tijskens 5 km Super snel service en oprecht! Festina horloge reperatie aan armband binnen een ander...
blitzz silver jewels blitzz silver jewels 5 km Super cleane shop en een ontzettend rustige en vriendelijke piercer. Na al mijn moed ...
Recensies
Duidelijk vermeld dat ik een automatisch horloge wens te kopen. Horloge bleek achteraf niet automatisch te zijn. Overigens ook nog eens beschadigd en niet de orginele papieren er bij ontvangen. Teruggegaan naar de winkel waar direct onbeschoft vol weerstand gereageerd werd als of alles mijn schuld was. De argumentatie was gewoon bijna lachwekkend. Zeer onprofessioneel. Geld terug geen optie. Werd met een tegoedbon het riet in gestuurd. Niet heen gaan! Ze verdienen graag geld met absolute waardeloze service. Kan me niet voorstellen hoe het er daar aan toe gaat als er daadwerkelijk beroep wordt gedaan op garantie etc. Laat hier nooit iets repareren of iets dergelijks want het is een broeinest voor problematiek.
Heel vriendelijk Open en eerlijk en respectvol Meedenkend in oplossingen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer groot assortiment.
Zeer vriendelijk.. goede service
Batterij van mijn horloge laten vervangen. Toen ik thuiskwam en mijn horloge eens goed bekeek viel ik achterover wat ermee gebeurd was! Vanachter volledig bekrast en het was direct duidelijk dat de kast met harde hand opengemaakt was. De beitel was duidelijk een paar keer langs de opening geschoven. Ook op de voorkant van mijn horloge zaten er allerhande doffe krasvlekken die er absoluut niet waren. Ik draag zeer goed zorg voor mijn spullen en onderhoud ze erg goed. De batterij was ook nog nooit vervangen geweest dus de beschadigingen zijn zeker en vast bij deze juwelier gebeurd. Ik ben maar niet teruggegaan omdat dit waarschijnlijk toch weggelachen wordt en de "juwelier" goed genoeg weet dat hij mijn horloge beschadigd heeft en er niets van heeft gezegd. Nooit meer ga ik hier terug!
Ze helpen je niet wanneer er een probleem is. Pas een steentje laten vervangen, deze zit dieper dan de rest van de steentjes. Ze hebben de hele ring gepolijst waardoor de kleur volledig weg is, alleen aan de buitenkant waardoor mijn ring nu vanbuiten zilver is en vanbinnen fel rosé, dit gemeld maar kortzichtig naar buiten gestuurd met als antwoord dat het van mijn zweet is, raar want ik zou zeggen de kleur dan aan de binnenkant weg zou zijn. Naderhand toch toegegeven dat de ring gepolijst is gwst, maar dat dat altijd gedaan word. Ik had maar een duurdere ring moeten kopen kreeg ik als antwoord. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Heb er pas een Horlogeband laten inkorten,en dit is op een zeer onprofessionele manier gedaan,op een schakel staan krassen op en de andere een stuk uit,dit is titanium dus begrijp niet goed met wat ze dit gedaan heeft een bijl of zo?
Altijd goed vriendelijke mensen goede service ,aanrader
Aangenaam verrast door de uitgebreide keuze . Aangename vriendelijke bediening. Kennis van zaken en beide dames nemen de tijd voor je.
Heel vriendelijke mensen die met kennis van zaken handelen
Vriendelijke bediening en goed geholpen geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid