facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijouterie Nina Durbuy

Bijouterie Nina Durbuy
Adres: rue de la prévoté 2, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: 086/450061
Stad: Durbuy
Route: rue de la prévoté 2
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Recensies
Juwelier Nina heeft een hele goede verkoopster, goed advies, lachend en belooft de bestelde sieraden maximaal anderhalve week na bestelling gratis te ontvangen, ook in het buitenland. Ik citeer: ze zijn het gewend want het is een erg toeristische stad... Het probleem doet zich voor bij het ontvangen van de ring omdat we twee maanden later vechten om een ​​antwoord aan de telefoon te krijgen. We moeten met een andere telefoon bellen om antwoord te krijgen. ons is beloofd de ring volgende week te ontvangen, maar ik wacht nog steeds... Als je een vergoeding wilt, weiger je direct, daarna accepteer je na aandringen. Ik wacht nu na 1 maand nog steeds op een terugbetaling. Als ik aanbel, vind ik excuses: we hadden een computerfout, het was vakantie... Moraal, het is meer dan 2 maanden geleden dat de bestelling is geplaatst en ik heb geen nieuws meer van hen... Ik raad deze juwelier absoluut niet aan voor een huwelijksaanzoek. Ik wil de eigenaar bedanken voor haar gebrek aan ernst.
Juwelier Nina in Durbuy.. Ik heb daar 7 weken gewerkt, ik moet zeggen dat ik 7 weken heb schoongemaakt. Zonder tot op heden betaald te zijn. Geen C4 geen loonstrook natuurlijk geen salaris. Profiteren van oneerlijke manipulatieve zwendel enzovoort. Sommige mensen uit Durbuy hadden me erover aangesproken.. Ik denk dat ze helemaal gelijk had Ik moet haar nog dagvaarden voor de arbeidsrechtbank... Eindelijk regelt mijn advocaat het Einde citaat.
Klantenservice 0. Ring besteld bij juwelier Durbuy op 14 november 2021. Ring vandaag volledig betaald. Aankoopfactuur ter ondersteuning. Belofte van levering maximaal 2 weken later bij ons thuis. We zijn ajd op 16 januari 2022. Niets ontvangen. Sinds die datum elke week gebeld, levering zou vertraging oplopen door een voorraadprobleem bij het bedrijf... Terugbetalingsverzoek aangevraagd op 23 december. Aanvankelijk verzoek afgewezen en vervolgens geaccepteerd. Vanaf vandaag geen restitutie ontvangen. Er worden veel telefoontjes per week gepleegd zonder reactie van de juwelier. Sieraden om groot gebrek aan ernst te ontvluchten!!!!!
Hooghartige en onaangename hospita
Slechte kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid