facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijouterie Meunier

Bijouterie Meunier

Info

Bijouterie - Joaillerie - Horlogerie

Geschiedenis

Découvrez plus de 1300 articles de stock sur notre site internet www.bijouteriemeunier.be ou dans notre magasin !



"Horlogerie - Bijouterie situé dans le piétonnier d'Arlon.Service de réparations d'horlogerie et de bijouterie sur place - dans nos ateliers.Découvrez nos articles de stock sur notre site internet !"
Adres: Grand rue 45, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 063225545
eb.reinuemeiretuojib@sofni
Stad: Arlon
Route: Grand rue 45
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: Bijouterie Henrion, Bijouterie Arlon, Bijouterie Messancy, Bijouterie Bastogne, Bijouterie Virton, Bijouterie Libramont, Bijouterie Florenville, In Vogue Arlon
Recensies
Uitstekende sieraden. De keuze is enorm en van hoge kwaliteit, de service is onberispelijk, de ontvangst erg warm. Ik beveel dit etablissement ten zeerste aan. Allianties, kettingen, medaillons... Geweldige ervaring! Edit 23/12/22: na het strijken in de winkel om mijn ring terug te krijgen, vroeg ik of het mogelijk was om mijn zegelring te verkleinen. Ze boden me de dienst aan. Wat een kwaliteitsservice!
Altijd erg vriendelijk, aardig en perfecte service en werk
Al bijna veertig jaar mijn juwelier. Behulpzaamheid, glimlach en vrijgevigheid zijn al zo lang de sleutelwoorden van de juwelier en zijn medewerkers. Mooie producten en uitzonderlijke service na verkoop!
Goede service!!! Goed advies en behulpzaamheid zijn de sleutelwoorden
Heel mooi huis. Agentschap goed gelegen en van goede presentatie. De manager is een goed advies. In deze periode van COVID19 wordt ook het nodige gedaan.
Het personeel is zeer serieus en professioneel. Ze zijn erg vriendelijk en beantwoorden vragen goed. Ze hebben hun werkplaats om de horloges ter plaatse te repareren in plaats van ze terug te sturen naar de fabrikant. Echt geweldig.
Zeer professioneel voor een eenvoudig probleem van een horloge dat niet eens bij hen is gekocht. Ik beveel daarnaast aan voor de vriendelijkheid van de baas en de beleefdheid van zijn personeel.
Een juwelier in virton gaf me een prijs van 210 euro om een ​​armband te repareren, bij Meunier wordt hij gerepareerd voor 15 euro.
Kwaliteitsdiensten en -producten, vriendelijk personeel. Aarzel niet om de deur over te steken!
Zeer hartelijke ontvangst, vriendelijke verkoper en scherpe prijzen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid