facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Ons Ma

Info

Bij Ons Ma is een huiselijke ontbijt- en lunchzaak te Gooreind

Adres: Bredabaan 1031, 2990 Wuustwezel
Telefoonnummer: +32486414135
Stad: Wuustwezel
Route: Bredabaan 1031
Postcode: 2990



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Wuustwezel, Afhaalmenu wuustwezel, Broodjeszaak Wuustwezel, Bakkers Wuustwezel, Ontbijten in Wuustwezel, Brasserie Gooreind, Cafe Wuustwezel, Restaurant Wuustwezel Bredabaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delicieus Delicieus 847 meter Delicieus super gezellig en leuke taverne. Ben er gisteren geweest lekker genoten op ...
Zus & Zo Zus & Zo 7 km Wij nemen enkel telefonisch reservaties aan tussen 8u en 15u.
Recensies
Geniet eens van een ontbijt in de living van een villa. Heel apart concept maar zeker geslaagd met zijn hoog percentage aan gezelligheid , vriendelijke ontvangst , leuk servies en tafels , lekker ontbijt. Alles wordt mooi opgediend en koffie is ,, à volonté ,, Heel eerlijke verhouding prijs - kwaliteit. Dit was zeer geslaagd. Ik kom zeker ook eens langs voor de lunch want ik zag op de menu een bloemkoolgerecht staan met kaas en ham. Dat wil ik zeker ook uitproberen. Dit adres is ten zeerste aan te raden !
Top service en sfeer. Lekkere producten. Stukje vers fruit had voor overall 5* gezorgd.Eten: 4/5
Mooi verzorgd en lekker ontbijten met uitzicht op een mooie tuin Fijne mensen! Echt net zoals gaan eten bij ons ma
Lekker en uitgebreid ontbijt. Mooie en rustige locatie. Zowel leuk om binnen te zitten als om in de tuin te zitten. Vriendelijke bediening. Zeker ook gezellig om iets te drinken als je met de fiets zou passeren. Een aanrader!
Op zondag gelunched hier. Zeer vriendelijke ontvangst in de mooi ingerichte living van "ons ma". Lekker gegeten. Alles basic maar zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Naar verluidt is het ontbijt hier ook een echte aanrader. Moeten we zeker eens doen. Toppie.
Je voelt je percies bij je ma. Leuke sfeer heel goede mensen vriendelijk lekker. Wij komen zeker terug.Eten: 5/5
Ons ma is de moeder die je nooit hebt gehad. Lief, zorgzaam en sportief-enthousiast. Haar tuin met fantastisch terras zit een beetje verstopt, maar eenmaal terecht wil je hier nooit meer weg.
Babyshower perfect in thema verzorgd door een enthousiaste gastvrouw en gastheer!
Heerlijk ontbijt, mooie locatie buiten in de tuin en zeer vriendelijke bediening van Patsy en Fred.
Vandaag een bezoekje gebracht aan de winterbar 'bij ons ma'. Gezellig en huiselijk zijn hier de juiste omschrijving. Uitgebreide dranken kaart en vooral lekker, probeer zeker de zelf gemaakte gluh sangria, een toppertje. Zeker een bezoekje waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid