facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Frituur LiTo

Bij Frituur LiTo
Adres: Sint-Willibrordusplein 27, 3550 Heusden-Zolder, België
Telefoonnummer: 011 37 37 32
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Heusden-Zolder
Route: Sint-Willibrordusplein
Huisnummer: 27
Postcode: 3550


Openingstijden

maandag: 16:30–21:00
dinsdag: 16:30–21:00
woensdag: 16:30–21:00
donderdag: 16:30–21:00
vrijdag: 11:45–13:00, 16:30–21:00
zaterdag: Gesloten
zondag: 16:30–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ligo LiMiNo Ligo LiMiNo 341 meter Zeer vriendelijk
Recensies
Ik ben vrachtwagenchauffeur en ik kon online niet bestellen aangezien ik op een parking stond ..de vriendelijke uitbater heeft mijn frietjes tot aan de vrachtwagen gebracht als ik hier nog is geparkeerd sta bel ik zeker terug .toppie
Lekker eten, ruime porties, niet te duur en erg vriendelijk personeel : de saus midden in het steppegras vind ik een leuk idee! Een airco voor op de heetste dagen zou echter niet misstaan, het was beetje te warm om van onze frietjes te kunnen genieten.
Super lekker eten!nSuper vers!nWarm aan huis geleverd!nBinnen de 30min aan huis!nnTop service en too kwaliteit!
Lekkere frietjes en snacks - 100% aanrader! Online besteld om om 18:25 af te halen en bestelling pas om 18:55 verkregen … Spijtig van de vergissing, maar het punt van een specifiek uur te kiezen bij een online bestelling valt nu een beetje weg … spijtig genoeg niet de eerste keer, ook al meegemaakt dat de saus in de bestelling niet was meegegeven. Volgende keer meer geluk? Of de online service apart houden van de fysieke?
Twee sterren zijn voor de levering, slechts 15 minuten te laat op een vrijdag. Top dus. Frieten zelf waren triestig. Leek meer op voorgebakken friet dan afgebakken. Waarschijnlijk te snel willen werken door de drukte, jammer want over het algemeen zijn de reviews wel goed dus misschien een momentopname, maar mag niet gebeuren. Bicky was ok. Eten was ook warm. Prijs kwaliteit zeker niet in orde! Duurste frituur uit de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid