facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BIGscreen.be

BIGscreen.be

Info

BIGscreen.be, wanneer het echt groot moet zijn!

Adres: Elizabethlaan 116 - 118, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 0032 (0)50 61 34 95
Stad: Knokke
Route: Elizabethlaan 116 - 118
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Visit Knokke-Heist info, Binnenhof Knokke, Hotels Knokke corona, Knokke hotel aan Zee, Hotel Knokke ontbijt, Hotels Knokke met parking, Gastronomisch weekend Knokke, Hotel Nelson Knokke
Recensies
De zalen zijn prima. Je betaalt een redelijk goede prijs ervoor, maar dat is ook niet moeilijk als je het snoep en drinken belachelijk duur maakt, waarvan je de prijzen ook niet ziet. Vraag ik even een zak snoep. €5 en het trok nog op niets ook. Ofwel maak je dan de tickets een euro duurder maar dit...
Heel goede cinema. Gezien het beperkte aantal zalen niet het grootste assortiment aan films, maar ik vind er altijd mijn goesting. Veel goedkoper dan in grotere cinema's. Altijd krakend proper. Sympathieke uitbaters.
Leuke cinema en voor een klein budget 8 a 9 euro voor een film. Wel vooraf op website checken welke films ze draaien want dat is vrij beperkt. Er zijn namelijk maar 3 kleine zaaltjes.
Als het kan, kies dan voor Kinepolis. De beeldkwaliteit is niet te vergelijken, alsook de zetels en het aanbod eten en drinken.
Kleine bioscoop maar er wordt wel de nieuwste films gedraaid. Parking dichtbij. Ze verkopen frisdrank, chips en ijs. Kortom een ideale avond uit.
Leuke bioscoop! Nog een echt familiebedrijf waar vriendelijkheid en netheid telt. Niet zo druk als de megabioscopen zoals kinepolis
Leuke bios nu met deze tijd en helemaal leeg. Hadden helaas geen popcorn en het eten was best duur.
Cinema aan eerlijke prijs en gezellige sfeer. Beste assortiment snacks en ijsjes! Zowel films voor groot publiek als voor klein publiek.
Vergelijkbaar met de Kinepolis qua kwaliteit. Wel rekening mee houden dat er maar 4 zalen zijn!
Voor wie niet van drukke grote cinema's houd is dit een ideaal alternatief. Met vriendelijke bediening en genoeg aanbieding van films.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid