facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierpunt Herk-De-Stad

Bierpunt Herk-De-Stad
"Bierpunt Herk De Stad.We staan klaar voor jullie met onze gastvrijheid, service & de lekkerste dranken.Een fris pintje of één van onze andere heerlijke bieren of toch liever een kopje koffie?Geen probleem, je kan bij ons terecht voor alcoholische en non-alcoholische dranken.Wij hebben er alvast zin in...Jullie ook?Iedereen is van harte welkom.Zie onze evenementen kalender, er is regelmatig iets te doen!!!U kan bij ons ook terecht om uw eigen feesten en/of evenementen te organiseren.Contact: [email protected] dan.GroetjesTeam Bierpunt."
Adres: Ursulinenstraat 1, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0476027722
Stad: Herk-de-Stad
Route: Ursulinenstraat 1
Postcode: 3540


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: ursulinenstraat 1 herk-de-stad, Poker Herk de Stad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piano Herk-de-Stad Piano Herk-de-Stad 503 meter Leuk cafeetje, achteraan nog een gezellig terras. Alles netjes en proper. Eerlijke pr...
Recensies
Een avondje Darts onder vrienden, vriendelijk personeel en snackje, drankje en Dartsborden is genoeg voor een leuke avond.
Zeer goede service. Prijs kwaliteit. Lekkere snacks.
Zeer goede service en voor iedereen wat Wils...proficiat aan de topuitbater ...het is u van harte gegund.veel succes nog!!!
Heel fijn daar super vriendelijke zaak
Fijne en aangename zaak met toffe en vriendelijke bediening
Een hele vriendelijke uitbater... Personeel even vriendelijk. Dieren worden extra verwend op hun terras met een kommetje water en een snoepje.. regelmatig worden daar dansavonden georganiseerd voor de senioren. Niet te vergeten ook kan je daar Darten.. terwijl de kids kunnen gaan sporten kunnen de ouders een glaasje drinken met een hapje erbij. Daarna kunnen de kinderen verder ravotten in het speeltuintje. Een bezoekje waard.
Veel verschillende bieren , poolen dartsen of dansen , voor ieder wat wils en niet te vergeten hele vriendelijke uitbaters !
Zeer gezellige zaak met een heel vriendelijke uitbater! Bierpunt, een te ontdekken onmoetingspunt voor oa. de bierliefhebbers. Schol!
Aanbod is qua bier lekker gevarieerd.Eten: 5/5
Zeer gezellige dans namiddag met kriebel en huksel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid