facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biere Sur Mer

Biere Sur Mer

Info

110 biersoorten

Geschiedenis

Bij ons wordt u ondergedompeld in een zee van bieren. Ze worden niet alleen geschonken en gedronken, maar er wordt ook mee gekookt. Gerechtjes met gerstenat vormen de basis van onze menukaart. Al kunt u bij ons ook terecht voor (g)oude(n) klassiekers uit grootmoeders keuken. Ook geheelonthouders zijn dus van harte welkom.



"De provincie West-Vlaanderen staat bekend om zijn rijke biercultuur. Vaak echter gaat de aandacht naar West-Vleteren. En lange tijd moest de Belgische Kust het hebben van zijn schuimende golven. Bière sur Mer doet daar nu schuimende pintjes bij. Voortaan is het Zeetje – en dan vooral dan het fabuleuze ‘Baaltje’! – the place to be voor bieren uit alle uithoeken van het land, inclusief het eigenzinnige Neutebier Tripel met noten-toets van Stefaan Nuytten, de padre familias van de Price & Quality Group. Het gesmaakte Neutebier is enkel in de P&Q-restaurants te verkrijgen.Kenners en niet-kenners zullen verrast zijn door de rijkdom die zij in hun rijkelijk gevulde glazen zullen aantreffen. In Bière sur Mer wordt ook moet bier gekookt."
Adres: Zeedijk 27 , Koksijde 8670, BE
Telefoonnummer: 058 51 69 83
Stad: Koksijde
Route: Zeedijk 27
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:30
Woensdag: 11:00-21:30
Donderdag: 11:00-21:30
Vrijdag: 11:00-21:30
Zaterdag: 11:00-21:30
Zondag: 11:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: Bière sur Mer openingsuren, Sint-Idesbald restaurant, Steak Koksijde, Dierendonck Koksijde, Jules Koksijde, Vishandel Koksijde, Juliette Oostduinkerke, JULIA Koksijde facebook
Recensies
Wij blijven hier maar terug komen. Voor een gezellig aperitiefje met wat lekkere hapjes, maar ook voor het avondeten. Altijd al vriendelijk personeel tegengekomen dat heel hard hun best doet. Nog nooit echt lang moeten wachten. Perfect om met de kindjes te gaan. En het eten is ons ook op het lijf geschreven. Mosselen lookroom zijn echt een aanrader, njammie. Altijd voldoende dunne frietjes erbij en vers geklopte mayonaise. Wij gaan hier nog lang blijven komen.
Dachten deze namiddag hier gezellig iets te drinken met een lekker hapje er bij. Met de drankjes was niet mis, maar de keuken had duidelijk een off day en dat is nog zacht uitgedrukt. De portie garnalenballetjes waren zwart gefrituurd en de vulling was volledig weg… Hebben deze dan ook terug gegeven en gevraagd om een portie huisgemaakte loempia’s. Hetgeen we toen geserveerd kregen, was al even erg. Toen we dit meldden. Kregen we te horen dat dit normaal was en dit de specialiteit van het huis was. Volgens de ober had nog niemand hier ooit over geklaagd. Er werd beloofd de verantwoordelijke langs te laten komen, maar niemand gezien. Voor ons hier nooit meer!!
De pannenkoeken en wafels waren ok. Onze baby van 5 maanden heeft misschien 5 seconden geweend. De man aan de bar begon "slaap kindje slaap" te zingen om te laten voelen dat het toch lastig was. Bij het vertrek weigerde de barman om goeiedag terug te zeggen. Het was ons een raadsel vanwaar deze houding kwam. Af te raden met kinderen.
Beperkte kaart met eenvoudige gerechten. Geen echt restaurant naar mijn mening maar blijkbaar wel veel vaste klanten. Ideaal voor een snelle en eenvoudige hap. Verhouding prijs/kwaliteit is dik in orde. Mijn algemene score is 3,5 .Eten: 4/5
Leuk terras met vriendelijke bediening Mooi terras met zicht op de dijk en op zee, men kan er kiezen om binnen, onder de veranda of op de dijk te zitten. Wij waren er voor het eerst in maart, en bij mooi weer is het lekker vertoeven onder de verwarmde veranda. Een uitgebreide bierkaart, en rijkelijk gevulde glazen aperitief zijn een pluspunt. volgende keer gaan we er zeker ook een hapje eten.
Zeer lekkere sangria en rustig om te genieten op het terrasService: 5/5
Top bediening! Lekker biertje... lekker cava. Wij komen zeker terug
Ik had meer verwacht van dit leuk concept maar had al snel van zijn pluimen verloren,website is ook niet actueel net zoals de kaart,niet geslaagde poging modern bruin,de bediening was ok,het eten was zeer lekker met zelfgedraaide balletjes in de vol au vent maar te veel eten was de portie voor 2Eten: 4/5
Prima bieren en goede menukaart. De bediening kon wel iets beter de tweede keer dat wij hier kwamen. Een mannelijke, iets oudere ober heeft ons wel 20min laten wachten en dat vonden wij zeer jammer. Hij zei ook niets en gooide vrij onbeleefd de menukaart naar ons, daarna kwam er niemand onze bestelling opnemen terwijl dezelfde manspersoon de hele tijd in onze buurt stond maar ons gewoon negeerde. Dus ben zelf een andere ober gaan roepen. Zijn vrouwelijke collega was wel heel vriendelijk en correct.
Brasserie-restaurant op de zeedijk van Sint-Idesbald. Het interieur straalt gezelligheid en warmte uit. Op het verwarmde, overdekte terras kan je genieten van een mooi uitzicht op de Noordzee. De dorstigen komen hier aan hun trekken met een groot gamma bieren. Je kan er ook heel lekker eten! Op het menu staan zowel klassieke brasseriegerechten als authentieke streekspecialiteiten die met zorg worden bereid door het deskundige keukenteam. De attente bediening door vriendelijke obers zorgt er voor dat je hier in een aangename, ongedwongen sfeer heerlijke momenten beleeft. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid