facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biepie

Biepie
"Ontstoppingsdienst Biepie te Ranst!Tweede locatie in Massenhove, contacteer mij voor meer info.Biepie uit Emblem heeft bijna 20 jaar ervaring in het ontstoppen, inspecteren/lokaliseren en herstellen van uw afvoerleidingen en vooral het opsporen van geuroverlast.Met de meest moderne apparatuur inspecteren en lokaliseren wij uw privé riolering van 32 mm t.e.m. 200mm om afvoer- en/of geurproblemen op te sporen en op te lossen."
Adres: Dorpsstraat 1 , Emblem 2520, BE
Telefoonnummer: 0472 90 90 90
Stad: Emblem
Route: Dorpsstraat 1
Postcode: 2520


Recensies
Een jaar geleden gevraagd om een probleem op te komen lossen waarbij vuile lucht in de keuken terecht kwam. Rookdetectie werd gedaan. Achteraf gezien zat zijn analyse er compleet naast. Hij wilde het probleem toen ook duidelijk niet ten gronde onderzoeken, duwde het snel richting iemand anders en factureerde vervolgens. Ik denk daar wat van.
Super service. Heel vriendelijke en attente man. Het MOET opgelost zijn ....zo niet blijft hij terugkomen. Echt een aanrader.
Snelle en goede service. De man komt professioneel over en is zeer vriendelijk. In de ochtend gebeld en in de middag was mijn probleem al opgelost. Ik kan absoluut niets negatiefs zeggen!
Deskundige, vriendelijke man die snelle en efficiënte service levert tegen een correcte prijs. Ik weet wie bellen in de toekomst
Al meerder malen beroep moeten doen op deze, vriendelijke en gedienstige man. Zeer goed en correct in zijn vak. Absoluut aan te raden.
Reageert simpelweg niet op e-mail en voicemail. Wéken nadat ik contact op nam nog steeds geen reactie. Zeer onprofessioneel.
Fantastische service, steeds van zijn woord.
Vertaald door Google Goede vakman, aanrader! Origineel Good professional, recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid