facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bien Soigné

Info

Limburgse gastvrijheid,

De kaart is erg toegankelijk en geliefd bij iedereen. Je kunt er een vlotte keuze maken tussen Vlaamse klassiekers.

Geschiedenis

Zorgeloos lunchen & dineren

Het restaurant heeft een opvallend gezellig karakter. In de winter kunt u genieten van een heerlijk glas wijn in de sofa's bij de openhaard. In de zomer neem je plaats op één van onze mooie terrassen voor een lekker wijntje of een heerlijk gerecht.

De kaart is erg toegankelijk en geliefd bij iedereen.U kunt een vlotte keuze maken tussen Vlaamse klassiekers.

Wij verzorgen vakkundig al uw feesten
Van eenvoudige receptie tot uitgebreid huwelijksfeest. Communie of babyborrel in ’t vooruitzicht ?
Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom, we hebben een kinderkaart en speelhoek.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info



"Wij verwelkomen u met veel plezier, op elk moment van de dag: van royaal ontbijtbuffet, tot snack of borrel op 't terras, een barbecue, suggestiemenu of uitgebreid diner, …Het restaurant heeft een stijlvol & gezellig karakter, waar je zorgeloos kunt proeven van de Limburgse gastvrijheid. 's Winters kan je bij de open haard genieten van een lekkere wafel met warme chocolademelk, 's zomers is het dan weer smullen van een ijsje of fris slaatje op ons zonnig tuinterras.Niet enkel residerende gasten kunnen bij ons terecht, iedereen is van harte welkom !Tevens verzorgen wij vakkundig al uw feesten, van eenvoudige receptie of broodjeslunch, tot uitgebreid bedrijfsevent of romantisch huwelijksfeest."
Adres: Koning Albertlaan 264 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 72 28 22
Stad: Lanaken
Route: Koning Albertlaan 264
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: bien soigné aalst, bien soigné brugge, bien soigné dendermonde, bien soigne vertaling, bien soigne reet, kleine markt 9 - 2000 antwerpen, bien soigné openingstijden, bien swanjee
Recensies
Na het lezen van positieve en lovende reviews een bezoek gebracht aan dit restaurant gelegen in het Eurotel Lanaken, volledig teleurgesteld en misnoegd vertrokken. Geen brood en boter op onze tafel, maar wel op de andere tafels. Bestelling slechts na een 20-30 min opgenomen, ook al waren er slechts 6 andere tafels aanwezig. Uiteindelijk een saignant filet pur met peperroomsaus besteld €35. Na nog eens 1 uur en 15 minuten wachten kreeg ik een verkeerde plat voorgeschoteld, en dan uiteindelijk toch de filet pur. Roomsaus duidelijk van Knorr, geen mooi stuk vlees maar 'fijn'gesneden stukken steak die allesbehalve saignant gebakken waren. Gestoomde groenten die evenwel rauw konden zijn, en frieten die pas toekwamen toen het vlees al volledig koud was. Om het af te maken: een maître/assistent-manager die allesbehalve vriendelijk overkwam en steeds meer en meer op de achtergrond verdween naarmate er meer fouten voorvielen, bij het brengen van de vergeten frieten kregen wij ook geen uitleg noch excuses. Mijn vriendin bestelde het koninginnenhapje dat al iets meer in de smaak viel. Balletjes uit de diepvries en iets drogere kip, maar wel een saus die lekker afsmaakte. Enige lichtpuntje? Een vriendelijke, iets oudere ober onder het zaalpersoneel, die vol begrip in gesprek ging over de teleurstelling bij het betalen van de rekening.
Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening. Complimenten!
Lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Top
Eten: 4/5
Eten: 3/5
ParkeerruimteVoldoende parkeerruimteOpties voor parkerenGratis parkeergelegenheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid