facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bie'Fit Gezondheidscentrum

Bie'Fit Gezondheidscentrum

Info

Een multidisciplinair centrum waarbij samenwerking tussen de verschillende disciplines én persoonlijke aanpak naar de klant toe het basisconcept is.

Adres: Koning Albertlaan 30, Harelbeke
Telefoonnummer: 0473323117
Stad: Harelbeke
Route: Koning Albertlaan 30



op zoek naar gerelateerd: Vacuwalk, Fitness Harelbeke, Fitness Deerlijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kine Dutoit Kine Dutoit 354 meter Zeer tevreden over de aanpak, vriendelijk en zeer efficiënt. Kortom een aanrader!!
Medische pedicure Deborah Deschuymere Medische pedicure Deborah Deschuymere 3 km Medische pedicure aan huis / praktijk
Praktijk Boost Praktijk Boost 6 km Vertaald door Google Bovenkant!!! Origineel Top!!!
Recensies
Voor mij een superervaring... tof team die zorgt voor een individuele begeleiding. Na 3 maanden mijn abonnement verlengt met een jaar. Wat ook aangenaam is zijn de maaltijden en de Bie´fitshop.
Heel fijne plek om te blijven werken aan je gezondheid. De persoonlijke begeleiding zowel op vlak van sport, als van voeding, zorgen ervoor dat je je behaalde resultaat behoudt! Een super aanrader!
Ik geef Bie’Fit een super 5. Het is een plaats om je zinnen te verzetten. Met een prachtige begeleiding door de lieve coaches. Altijd paraat voor een babbel en goeie motivatie. Sporten alleen, maar toch in team gevoel. Doe zo voort. Ik kom super graag.
Heel goede begeleiding op mijn eigen maat en rekening houdend met mijn lichaam en mijn wensen. Een grote aanrader dus voor iedereen die zich fitter wil voelen. Topteam!!!
mijn ervaring met bie’fit zijn alleen maar positief.ze respecteren je keuzes om iets wel of niet te doen. de oefeningen zijn op maat gekozen .het is er zeer net. en altijd vriendelijk en behulpzaam.
Heel professionele begeleiding op mijn eigen maat, rekening houdend met mijn lichaam, mijn wensen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Grote aanrader voor iedereen die zich fitter wil voelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid