facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bidfood Langens

Bidfood Langens

Info

Meer dan ooit uw horecapartner!

Geschiedenis

Bidfood Langens is dé diepvriesspecialist en totaalgrossier voor talloze horecaprofessionals in Limburg, de Kempen en Vlaams-Brabant. Alle producten uit ons zeer brede assortiment leveren we u waar en wanneer u maar wil. Want met meer dan 25 jaar ervaring in uw branche zijn we niet te kloppen in service, kwaliteit en flexibiliteit.

Bidfood Langens bedient talloze hotels, restaurants, brasseries, tavernes, broodjeszaken, frituren, cateraars, traiteurs en evenementen. Groot of klein, elke klant heeft bij ons recht op dezelfde onberispelijke kwaliteit.

Onze ervaren inkopers hebben een neus voor de beste merken en producten. We spelen in op trends en innovaties met een assortiment topmerken en eigen merken.

Bidfood Langens plooit zich flexibel naar al uw behoeften. Vandaag besteld, morgen geleverd. Want met 15 vrachtwagens in een relatief beperkte regio hebben we een uitstekende dekking.

Bidfood Langens is uw solide partner. Met tientallen jaren ervaring en vele tevreden klanten in uw regio. Bovendien maken we deel uit van de sterke groep Bidcorp. Zo kunnen we uiterst competitief blijven en alle expertise van de hele groep met u delen.

Bidfood Langens, your Horeca Partner!

Adres:
Telefoonnummer: 089 51 81 10
Stad: Oudsbergen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bidfood Horeca Service, MyBidfood, Bestfood Assortiment, Bidfood Maasmechelen, Grosmarkt Maasmechelen, Bestfood Beringen openingsuren, Bidfood folder, Bidfood login
Recensies
1 grote chaos binnen dit bedrijf sinds de fusie, als klant is het elke keer hopen dat je krijgt wat je besteld hebt. Werknemers zouden ziek moeten werken in de koeling en dat wanneer er voedingswaren ter sprake zijn, en dat in tijden van Corona.. ik hoop dat het volgende bedrijf waar ik langs ga beter zal voldoen aan de voorschriften die bij een horecabedrijf horen en waarvoor ze staan als bedrijf. Met geachte groeten.
Heel onvriendelijke vrouw aan het onthaal als je zo tegen iedereen doet ga je niet veel klanten overhouden. Schandalig, BidFood doe er iets aan aub ... wij waren nieuwe klant en ik vroeg voor meer info over de werking waarop ik als antwoord kreeg ... wat ziet ge onder meer info. . voelde mij juist een geslagen hond.
Als uw producten zo goed zijn als de rijstijl van uw vrachtwagenbestuurder ring/R8 Kortrijk om 10u30 dan zal dit waarschijnlijk niet veel "soeps" zijn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid