facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bidfood De Clercq

Bidfood De Clercq

Info

Bidfood De Clercq, een oorspronkelijk bedrijf gespecialiseerd in zuivelproducten is vandaag uitgegroeid tot een totaal leverancier voor de lokale Horecapartners. Talloze klanten in Oost- en West-Vlaanderen, een stuk van Antwerpen en het Brusselse gewest.

Geschiedenis

2017
De Clercq Horeca & Zuivel wordt Bidfood De Clercq, een nieuwe naam, een nieuw logo en blijvende lokale verankering.

2011
Toetreding tot de Bidvest groep.

2006
Behalen IFS-certificaat van het hoogste niveau wat een betere organisatie en optimalisatie betekent. Verdere groei van de omzet met 13 gecompartimenteerde vrachtwagens en 30 medewerkers.

2005
Vijf jaar na de ingebruikname van het nieuwe bedrijfcomplex breiden we opnieuw uit. Een extra diepvriesruimte van 300m2 wordt in gebruik genomen. We werken aan een kwaliteitsnorm met I.F.S. certificaat (International Food Standaard). Dit brengt heel wat aanpassingen teweeg, nl volledig geklimatiseerde ruimte tussen frigo, diepvries en vrachtwagens. Er zijn nu ook 9 loskades met opblaasbare dockshelters om de optimale temperatuur te behouden. Nieuwe informatica wordt geïnstalleerd om de traceerbaarheid van de producten te garanderen.

2002
Overname Izegemse melkcentrale Terrijn en Melkinrichting De Decker uit Dendermonde gespecialiseerd in uitleveringen aan scholen. Deze overnames betekenen leveringen in gans Vlaanderen met 12 vrachtwagens en een verdubbeling van de omzet tot 9,5 miljoen euro; we hebben nu 24 mensen in dienst.

2001
Centralisatie Carrefour betekent einde leveringen verse zuivelproducten aan GB, Nopri en Unic en later ook aan Spar en Alvo.

2000
Ingebruikname van nieuwe burelen en magazijn in de Ambachtstraat te Eine gelegen langs de N60. Er is een diepvries- en koelruimte van elk 1125 m3, 1500 m3 droge stockage, 400 m2 cash & carry en 400 m2 bureelruimte. Er zijn 17 personeelsleden in dienst.
Juli 2000: Toetreding tot Interfrost Foodservice, grootste Belgische horeca aankooporganisatie van België.
1997
Overname NV De Clercq Zuiveldistributie door Peter en Koen De Clercq.

1992-1993
Peter en Koen zijn afgestudeerd en komen in de zaak. Belevering eerste horecazaken met diepvriesproducten en algemene voeding.

1975
Verhuis naar Oudenaarde-Eine in de Graaf Van Landaststraat met een 800m² groot magazijn.

1969
Verhuis naar de Deinzestraat in Ooike met een groter magazijn met loskades en indienstneming 1°personeelslid. Aankoop van een 2° bestelwagen.

1966
Overname van een zuivelhandel van Dhr. Roger Loreyns te Rosenaken door Julien en Annette De Clercq-Geirnaert. Vestiging op de Edelareberg in Oudenaarde met een omzet van 223.104 € (9 miljoen Bfr.) en 1 lichte vrachtwagen.

Adres: Ambachtstraat 9, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055/31 35 96
Stad: Oudenaarde
Route: Ambachtstraat 9
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bidfood Jobs, Bidfood inloggen, Horeca groothandel België, Horeca groothandel Antwerpen, Groothandel horeca, ISPC Gent, Sligro-ISPC, Sligro Brussel openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur-Leconte Traiteur-Leconte 4 km Zeer tevreden van de samenwerking met Leconte voor ons huwelijk in "Domein Rotsa...
Recensies
Asociale chauffeurs die fietsers van de sokken rijden. Als het kon zou 0 sterren geven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid