facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bicyclic Remouchamps

Bicyclic Remouchamps

Info

Magasin de vélos, accessoires, équipements, nutrition et atelier mécanique



"Bicyclic est la référence du cycle en Wallonie. Forte de ses six implantations Remouchamps, Hognoul, Marche-en-Famenne, Namur, Liège centre et Nivelles et des ses conseillers professionnels, ce sont des milliers de modèles, pour toutes les disciplines, que Bicyclic propose à sa clientèle. BICYCLIC, votre partenaire Vélo solution de mobilité ! Test sur simple demande ! Qualité - Passion - Services - Exprience Plus de 3000 vélos de stock dans les plus grandes marques aux meilleures conditions. VARIÉTÉ DE PRODUITS Des milliers de modèles, pour toutes les disciplines. SERVICE ET QUALITÉ Des mécaniciens d'expérience, diplômés et passionnés. LE VÉLO LE PLUS ADAPTÉ Etude de positionnement et essai de très nombreux modèles.""
Adres: Square Philippe Gilbert, 3, 4920 Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3242397209
Stad: Remouchamps
Route: Square Philippe Gilbert, 3
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Bicyclic Hognoul, 53Onze, VELO Evolution, Black and Bike, Cycles matagne, NRJ Bike, BFZ Cycles, Cycles Bodart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Olympia Ardennen Camping Olympia Ardennen 2 km Ik vond het een hele slechte camping, veel was niet aanwezig zoals een schaar en broo...
Recensies
Bedankt aan Gregory en zijn team om een moeilijk verkrijgbare MTB te bemachtigen Zeer mooie winkel Bedankt
Het aantal fietsen dat in deze winkel te zien is, is enorm. U vindt er alle soorten fietsen met of zonder elektrische ondersteuning. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere winkels die dezelfde merken aanbieden. Prettig is de service en hulp bij het kiezen van de perfecte fiets voor jouw praktijk. Het personeel is er om u te begeleiden bij uw aankoop. De parkeerplaats voor de winkel is groot, er zijn parkeerplaatsen met een oplaadoplossing voor elektrische voertuigen.
Leuke winkel met veel voorraad. We kochten 2 BMC Roodmachines 01 met elektrische ondersteuning ter waarde van 7500€/p omdat ze op voorraad waren. Er waren veel telefoontjes nodig om uiteindelijk een gedetailleerde factuur te krijgen en voor elke fiets noodzakelijk voor verzekering. Op reis in Frankrijk en na +- 1000km was het elektrische systeem defect sloeg, schokkerige bediening. Na informatie bij een plaatselijke rijwielhandelaar die contact opnam met de motorfabrikant. De dealer voerde een systeemupdate uit en constateerde dat de fietsen in demoversie waren verkocht... Byciclic had de update en besturingscomputer nog niet en kon tijdens de verkoop geen controle uitoefenen. TQ stuurde, onder garantie, een nieuwe motor en kabelboom naar mijn Franse rijwielhandelaar die het systeem verving en optimaliseerde. De tweede is ook geoptimaliseerd omdat deze nog in demoversie is. Verkopen is heel makkelijk, maar voor de rest... Nooit meer, en lang leve mijn kleine Franse fietsenhandelaar.
Topontvangst, Topdienst na verkoop, prima keuze. Nadeel: Gebrek aan personeel in de werkplaats...
Goede winkel, mijn zoon heeft een fiets gekocht, het personeel moet heel goed een fiets of een elektrische fiets kopen, een goed merk fiets?
Een prima winkel, ruime keuze voor mountainbikeliefhebbers en kwaliteitsproducten. De mensen in de werkplaats zijn attent en zijn er niet om koste wat het kost uw geld te belasten dankzij uitstekend persoonlijk advies. En als ze het onderdeel dat u zoekt niet hebben, hebben ze dat niet! Zij bieden je andere mogelijkheden van andere aanbieders om je beter te helpen. Wat een service
Prachtige winkel, geweldige mensen, kwaliteitsproducten. Bedankt jongens!
Alleen geluk Een team van verkopers en werkplaats aan de top. Luisteren naar uw wensen en u zo goed mogelijk adviseren voor een perfecte aanpassing aan uw vraag en rijstijl. En daarnaast mag je een test naar keuze doen. Gefeliciteerd !
Ondersteuning op mijn hub rechtstreeks en zonder iets te betalen, een grote dank aan de monteur!
Het personeel is erg vriendelijk en begeleidt je goed in je keuze. De winkel heeft een enorm aanbod. U kunt de fietsen gemakkelijk veilig testen op de parkeerplaats van het hotel. Ik zou dit etablissement zonder aarzeling aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid