facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Stekene

Bibliotheek Stekene

Info

De bib van Stekene biedt boeken, strips en tijdschriften voor jeugd en volwassenen aan. Maar ook cd's, dvd's en games kan je gratis uitlenen in onze bib!

Adres: Stadionstraat 51, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 03 790 03 74
Stad: Stekene
Route: Stadionstraat 51
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Stekene openingsuren, Bib Sint-Niklaas, Bib Lokeren, Stekene activiteitenloket, Bibliotheek Sint-Gillis-Waas, Bib Moerbeke, Mijn Bibliotheek
Recensies
Supervriendelijk. Ging er heen met m'n metekind. Zijn favoriete reeks hadden ze niet, maar werd na koopsuggestie meteen aangekocht. Ideale manier om een jong kind interesse voor boeken en de bib te laten ontwikkelen.
Fijne reeks esoterische boeken en mooie collectie muziek. Jammer dat ik er met usb stick niets meer kan printen. Toch echt wel primaire service voor een bib.
De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. En zijn ook steeds bereid een praatje te slaan over de werking van de bibliotheek: hoe via IBL reserveren, hoe online je materiaal te verlengen, enz. Top!
Grote boekenkeuze en ook veel games. Automatisch systeem om de boeken terug te brengen is handig en kan je heel wat tijd besparen.
Super vriendelijk en veel toffe boeken en strips uit te lenen
Ze hebben niet alle boeken,maar het is wel gewemdige service
Heel goed vanwege een trouwe bezoeker.
Leuke bib met ruime keuze en vriendelijk personeel!
Schitterende plek om tot rust te komen omringd door verhalen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid