facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Driehoek

Bibliotheek Driehoek

Info

Welkom op de Facebook pagina van Bibliotheek Driehoek.
Hier kan je de laatste nieuwtjes, foto's en veel meer leuks vinden.

Adres: Driehoekstraat 43, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 03 22 11 333
Stad: Ekeren
Route: Driehoekstraat 43
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Mijn Bibliotheek Antwerpen, Mijn Bibliotheek, Bib Merksem, Bib Arena, Hoboken bibliotheek, Bibliotheek Bist, Bibliotheek Eke, Bibliotheek Berendrecht
Recensies
De nieuwste boeken ter beschikking, super vriendelijk personeel en ze geven zelfs advies als je niet goed wat kiezen ! En deze voormiddag een boek gereserveerd en mocht hem vandaag al direct komen halen .
Veel nieuwe boeken Troosteloos gebouw
het is een mooie bibliotheek, maar er is wel een heel grote nadeel. Wanneer je een boek leent geven ze je best wel weinig tijd om het uit te lenen. Ik krijg niet eens een kans om mijn boek uit te lezen. En het ergste van al is wanneer ik mijn boek per ongeluk te laat ingediend heb omdat ik of geen tijd had en het druk had met school of vergeten, dan rekenen ze nog geld bij op de dagen dat de bib gesloten is. Dat is gewoon oneerlijk! Hoe kan ik dan mijn boeken terug brengen en dit vermijden als jullie zelfs op de gesloten dagen geld bijrekenen. En wie sluit er nu een bib op een MAANDAG. Dat is belachelijk op de eerste schooldag van de week en dan sta je daar voor de deur naast een gesloten bib.
Deskundig en vriendelijk personeel
Onvriendelijke medewerker!! Ik had 2 euro cash in muntgeld thuis al helemaal uitgerekend. Deze medewerkster zat heel de tijd te zuchten en verlichte mij om mee te tellen. Ze vond het belachelijk dat ik dit deed.. Zulke mensen horen ontslagen te worden! Ik kom nooit meer terug.
De bibliothecaris op het eerste verdiep was zeer hulpvaardig. Ze stelde zelf voor om de dvd voor me mee te zoeken. Het was een echt fijne ervaring. Doe zo voort!
Vriendelijk personeel, vrij ruime keuze. Minpuntje, na de herindeling van de bibliotheek zijn er minder prentenboeken voor kleuters en liggen ze niet meer per onderwerp gerangschikt.
Supervriendelijk personeel!
Voor mij en rustig plekje om te kopiëren en wat verder te lezen en studeren veel keuze en onderwerpen stof genoeg zeker aan te raden voor wie echt iets wil lezen of begrijpen alle dank aan de medewerkers van deze bib
Eerste keer geweest en kreeg een rondleiding en al, zeer vriendelijk en behulpzaam daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid