facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek De Wolfsput

Bibliotheek De Wolfsput

Info

Bibliotheek de Wolfsput

Geschiedenis

De Wolfsput heeft voor elk wat wils, met een volwassenenafdeling vol leesvoer en informatieve werken, een speciale jeugdbib en een mediatheek vol cd's en dvd's. Bovendien heeft de Dilbeekse bibliotheek, naast de Wolfsput, nog twee andere filialen: Schepdaal en Groot-Bijgaarden.



"Bibliotheek Dilbeekheeft voor elk wat wils, met een volwassenenafdeling vol leesvoer en informatieve werken, een speciale jeugdbib en een mediatheek vol cd's, games en dvd's. Bovendien heeft de Dilbeekse bibliotheek nog twee andere filialen: Schepdaal en Groot-Bijgaarden."
Adres: D'Arconatistraat 1, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 02/451.69.70
Stad: Dilbeek
Route: D'Arconatistraat 1
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek wolfsput Dilbeek openingsuren, Openingsuren Bibliotheek Dilbeek, Mijn Bibliotheek, Studeren bib Dilbeek, Bibliotheek Asse, Bibliotheek Ternat, Bibliotheek Lennik, Bibliotheek Halle
Recensies
Vaak te warm. Druk tijdens examenperiodes, maar je vindt er meestal wel een plekje om te studeren. Anders mag je vragen om een zaal te openen ergens in de westrand. Gratis water, 50 cent voor koffie. Groot aanbod aan verschillende soorten boeken, maar dvd's en games vind ik eerder beperkt en zijn soms al oud en bekrast terwijl je ervoor moet betalen.
Heel tevreden over aanbod en aangenaam en vriendelijke medewerkers
Vriendelijke bedienden, veel keuze in boeken.
Slechts 50 cent voor een koffie, studieruimte voor stundenten voorzien.
Vriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid