facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Anderlecht

Bibliotheek Anderlecht

Info

Word fan van de Anderlechtse bibliotheek en u bent als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen ed.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebookpagina van de dienst Nederlandstalige Bibliotheek van de gemeente Anderlecht.

Wij beantwoorden uw berichten van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u30.

Hier kunt u vrij uw mening geven, discussiëren, bespreken, vragen stellen, liken en deelt u alles wat u zo geweldig vindt aan de bibliotheek.

De administratoren zorgen voor de omkadering van deze pagina en de uitwisselingen. Dit betekent dat alle inhoud die illegaal of onterend is of tegen de regels van het respect voor de persoonlijke levenssfeer of het intellectuele eigendom ingaat, of in strijd is met de gebruiksvoorwaarden van Facebook, zal worden geschrapt. Indien er zich herhaaldelijk misbruik voordoet, behouden de administratoren het recht om een profiel of een pagina te blokkeren en illegale handelingen kenbaar te maken aan de autoriteiten.
Elke publicatie die u uitbrengt, is een weergave van uw standpunt en is uw verantwoordelijkheid. Ook al wordt deze pagina gemodereerd, kunnen de gemeente Anderlecht en de beheerders niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud.

Lees hier het volledige handvest:
http://bit.ly/2ct4Tk7

Adres: Sint-Guidostraat 97, 1070 Anderlecht
Telefoonnummer: 02/523.02.33
Stad: Anderlecht
Route: Sint-Guidostraat 97
Postcode: 1070



op zoek naar gerelateerd: Bib Anderlecht openingstijden, Bibliothèque Anderlecht, Facebook Bibliotheek Anderlecht, Mijn Bibliotheek, Bib VUB, Muntpunt, Bibliotheek België
Recensies
Zeer leuk bezoek ... toffe ploeg
Rustig. Vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om je te helpen. Ik weet niet zeker of er een lift is. Dit zou voor mindervalide mensen een probleem kunne zijn.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Grote verzameling strips, hele mooie jeugdcollectie !
Super! Heel fijn vertroeven
Goeie werk mensen
Amazing staff, super helpful and nice Vertaald door Google Geweldig personeel, super behulpzaam en aardig
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Anderlecht.

Anderlecht bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Sint-Guidostraat 97 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Anderlecht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Anderlecht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Anderlecht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliothèque de l'Espace Carême Bibliothèque de l'Espace Carême 447 meter Prachtige vernieuwing en super nu zelf scannen.
Bibliothèque Erasme - Haute École Ilya Prigogine Bibliothèque Erasme - Haute École Ilya Prigo... 3 km Bienvenue sur la page Facebook de la bibliothèque de la Haute École Libre de Bruxelle...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid