facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliothèque François De Troyer

Bibliothèque François De Troyer

Info

Découvrez les coups de cœurs, les activités et l'actualité de la Bibliothèque De Troyer via cette page

Adres: 2, rue Albert Croy, 1330 Rixensart
Telefoonnummer: 02/ 652 27 36
Stad: Rixensart
Route: 2, rue Albert Croy
Postcode: 1330


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 19:00
Dinsdag: 15:00 - 19:00
Woensdag: 13:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliothèque Rixensart horaire
Recensies
De plek is heel aangenaam: genesteld in een groene hoek aan de rand van een bos en het gebouw delen met de muziekacademie. Er is een grote keuze van peuters tot volwassenen via strips voor alle leeftijden en bovenal zijn de bibliothecarissen supervriendelijk en altijd klaar om te begeleiden. En ze organiseren veel activiteiten! Ik raad ten zeerste aan !
Ik ben 2 dagen naar een intensieve cursus gegaan die wordt gegeven door de gemeente Rixensart, de locatie is dichtbij waar ik woon en ik kan er te voet komen, zeer ruim en het wordt schoon en in orde gehouden, er is een gemeenschappelijke tuin in de buurt die werkt dankzij de hulp van weldoeners en buurtbewoners, het is het huis van de bejaarden zoals dat in het Frans staat en het is voor de ouderen om elkaar te ontmoeten en verschillende activiteiten te ondernemen om zichzelf bezig te houden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid