facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliothèque communale Annie Delhez

Bibliothèque communale Annie Delhez

Info

Venez découvrir notre large choix de documents pour adultes et pour enfants dans notre bibliothèque. Vous serez toujours reçu avec le sourire.

Adres: Rue Vincent Bonnechère, 14, 4367 Crisnée
Telefoonnummer: 042577434
Stad: Crisnée
Route: Rue Vincent Bonnechère, 14
Postcode: 4367


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Recensies
Kleine bibliotheek met veel nieuwe en mooie en schone boeken. Ik was aanvankelijk op zoek naar de strips voor volwassenen "de dag waarop..." en de 3 reeds uitgebrachte waren beschikbaar :- de dag dat het volgende deel uitkwam, wist ik het niet en de dame die de bibliotheek beheert had het voor mij opzij gezet om het mij aan te bieden!!! Wat een attentheid, wat een vriendelijkheid! Aan de kinderkant ook hele mooie boeken en heel veel nieuwe binnen Ik raad ten zeerste aan !
Wat een gebrek aan vriendelijkheid en behulpzaamheid van de dame die deze bibliotheek beheert! Zijn ontvangst is betreurenswaardig en we hebben echt de indruk hem lastig te vallen. Het is een openbare dienst... Een glimlach en mensen aanspreken zonder vijandigheid heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Ik zal daar nooit meer teruggaan.
Zelfde als vorige beoordeling. Vervelend welkom. Deze dame woensdagmiddag geeft echt de indruk gestoord te zijn en voelt zich overweldigd zodra er meerdere mensen tegelijk komen opdagen. Het wordt tijd dat gemeenteambtenaren reageren!
Zeer goed advies en zeer attente persoon. Een ruime keuze aan boeken... Echt een leuke bibliotheek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid