facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bib Londerzeel

Bib Londerzeel

Info

De bib prikkelt je smaakpapillen. Er is altijd wel iets te beleven of te ontdekken. Ook gewoon genieten is toegelaten.

Geschiedenis

De bib prikkelt je smaakpapillen met een veelzijdig aanbod aan boeken, dvd's en cd's. Er is voor elk wat wils. De chaos van het leven staat er netjes geordend van a tot z, maar je kan er net zo goed genieten van de krant of een tijdschrift. Surf draadloos op het internet met je eigen laptop of gebruik onze publiekspc's. Doe mee aan de talloze activiteiten, grasduin in onze online catalogus, lees onze blog, geniet van onze fotocollecties of Flickr en volg ons op Facebook !

Adres: Molenstraat 5, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 052/30.13.73
Stad: Londerzeel
Route: Molenstraat 5
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 19:00
Dinsdag: 13:30 - 19:00
Woensdag: 13:30 - 19:00
Donderdag: 13:30 - 19:00
Vrijdag: 13:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Bib Londerzeel Openingsuren, Bib Londerzeel catalogus, Bib Kapelle-op-Den-Bos, Mijn Bibliotheek, Bib Malderen, Bib Merchtem, Mijn Bibliotheek Londerzeel, Bib Meise
Recensies
Amai zeg, echt zeer vriendelijke,behulpzame en lief personeel. Grote bib met hier en daar wat bezienswaardigheden zodat de papa's/mama's,terwijl de kids boeken zoeken,wat kunnen rondtoeren in de bib. Echt leuke bibliotheek!
5 sterren puur vanwege het Fablab dat zich achteraan in de bib bevindt. Tegen aankoopprijs van de materialen kan je de lasersnijder gebruiken om alles te snijden wat je maar wilt. Er zijn veel verschillende materialen aanwezig van hout en acryl tot glow in the dark plastic en karton. Tim is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Super!
Hele grote bib, je vind er veel en systeem is erg modern en handig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid