facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biasetto by Fabrice Debroux

Biasetto by Fabrice Debroux
Adres: Gemeenteplein 6, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 267 78 64
Stad: Strombeek-Bever
Route: Gemeenteplein 6
Postcode: 1853


Recensies
Super goede Service top pattiserie,qls ook het brood groot assortiment top kwaliteit.service meertalig kortom een van de beste uit omstreken.
Zeer goede bakker, al vind ik wel dat je rond 10uur nog iets van koffiekoeken of pistolets moet hebben op een zondag, ik ga er vaak en als ik er niet sta om 8uur dan weet ik dat ze niets meer hebben, klein detail voor baas: als je met 4!! personeelsleden zit verwacht ik op een drukke zaterdag dat er toch tenminste 3 ervan klanten bedienen, ipv achteraan koffie te drinken, je kunt het als klant zelf zien met de spiegel die er staat, geen goede reclame!!!
Top kwaliteit
Ik ben helemaal niet tevreden over het spelt brood waarvan de hele onderkant donker was. Mijn man had ondanks dit aangebakken brood hier al een paar sneden van gegeten. Dit was volgens Biasetto genoeg om mijn geld niet terug te krijgen. Bovendien ook nog eens onvriendelijk in de communicatie naar de klant toe. Ik concludeer dat het enigste moment wanneer deze mensen een geforceerde schijn van klantvriendelijkheid tonen is op het moment dat je een grote bestelling doet en dan liefst zo snel mogelijk naar buiten wandelt zonder enige klachten achteraf. Mij zien ze hier nooit meer terug !!!
Al jaren zij wij hier vaste klant. Heerlijk brood, onweerstaanbaar gebak en vriendelijke service. Dikke aanrader!
Zeer vriendelijke mensen. Super lekker brood en heerlijke taartjes.
Overheerlijke patisserie met heel vriendelijke bediening. Zeker gaan!
Altijd heel vriendelijk, lekker en steeds de beste kwaliteit.
Beste bakkerij in Strombeek. Zeker een aanrader !
Hele fijne patisserie met zeer vriendelijke bediening ! Topzaak !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid