facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Lieteberg

Bezoekerscentrum Lieteberg
Adres: Stalkerweg 46, 3690 Zutendaal, België
Telefoonnummer: 089 25 50 60
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zutendaal
Route: Stalkerweg
Huisnummer: 46
Postcode: 3690


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Super leuke route voor kids zowel volwassenen.nMensen die slecht ter been zijn adviseer ik niet de route te nemen , maar heerlijk op het terrasje te gaan zitten .ook is er een mooie tentoonstelling van insecten en een vlindertuin .nEntree is niet duur voor een heerlijke middagje weg
Wij hebben de volledige ticket gekocht. En die kan ik ook aanraden. Dan mag je het insecten museum in, de vlindertuin bekijken en het blote voeten pad doen. Het museum ben je zo doorheen, maar wel even leuk om te doen en heel mooi. De vlindertuin is klein, maar voor die 1 euro extra ook leuk om te doen en het is educatief. Maar de echte trekpleister is het blotevoetenpad. Je moet wel goed ter been zijn want het en der moet je echt klimmen of evenwicht bewaren. En de uitkijktoren is wat mij betreft het hoogtepunt. En op het einde een terrasje doen in de mooie tuin aan de vijver met kikkers.
Wat een zalig blotevoetepad. Wij hebben deze al enkele keren gedaan en stelde ons nooit teleur. Geen verwoekeringen onderweg, altijd mort onderhouden en een prachtige toren waarbij je een mooi uitzicht hebt.nnVerder kan je er nog meerdere dingen beleven en bijvoorbeeld de vlindertuin of insectenmuseum bezoeken alsook een wandeling doen in de buurt van het nationaal park of fietsen.
Hele mooie expo rond insecten. Op maat van kinderen, mooi uitgelegd allemaal.nBlotevoetenpad is top! Heel mooi aangelegd, goed onderhouden. Hele fijne herinneringen hieraan. Zeker voor herhaling vatbaar!
Vlinderkoepel gedaan vandaag , leuke foto's kunnen maken .nInkom bedraagt 2 euro , voor mij was het de 2 euro zeker waard !nJuly , augustus , september lijken mij de beste maanden om hier een bezoek te plannen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid