facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Groene Vallei

Bezoekerscentrum Groene Vallei

Info

Dit is de Facebookpagina van het Bezoekerscentrum Groene Vallei. Het centrum vorm de toegangspoort voor de natuurgebieden die samen de Groene Vallei vormen. Kom langs en ontdek de natuurpracht van de Groene Vallei en geniet van een hapje en drankje.

Adres: Lellieboomgaardenstraat 60, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 027597604
Stad: Erps-Kwerps
Route: Lellieboomgaardenstraat 60
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Natuurpunt activiteiten, Silsombos orchideeën, Natuurpunt bezoekerscentra, Koffiebar Erps-Kwerps, Natuurpunt Kortenberg, Wandelen Erps-Kwerps, Natuurpunt wandelingen, Natuurpunt Herent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WZC O.L. Vrouw van Lourdes WZC O.L. Vrouw van Lourdes 2 km Zeer mooi verbouwd
Kinderdagverblijf Pagadder Kinderdagverblijf Pagadder 2 km Ga hier niet naartoe als je een goede 1000 dagen wilt voor je kind! Zie ook Dr. Binu ...
Deli and Drinks Deli and Drinks 3 km Dikke 5 sterren waard! zeer vriendelijk, correct en alles wat je nodig hebt kan je da...
Recensies
Gezellig cafeetje in unieke setting.bezoekje zeker waard!ook zeer vriendelijke bediening!Eten: 5/5
Natuurpuntcentrum waar je na een wandeling in het Silsombos, begin van de Groene Vallei, lekker kunt eten en drinken. Omdat hier enkel natuurliefhebbers komen heb je op het terras meestal geen last van rokers.
Informele gezellige plek dichtbij het groen. Brasserie met uitgebreide eet- en drankkaart. Heel vriendelijke bediening!
Lekker eten en vriendelijke serviceEten: 4/5
Door de bruisende inzet van de beide dames en een zeer goeie kok in de keuken heb je hier een fantastische plaats om te poseren na een leuke wandeling in het natuurgebied. Zeer kindvriendelijk met de aangelegde speelweide.
Superaangename ontdekking Lekker drankjes en veel plaats in een groene omgeving om te spelen voor de kids. Vliegen wel vliegers over, maar waar niet?
Helaas moesten we op het terras blijven omdat we een hond bijhadden, en op de deur staat een sticker dat honden niet toegelaten zijn. Wel jammer want van een bezoekerscentrum in het midden van een natuurgebied zou je verwachten dat wandelaars met honden welkom zijn. Bij het afrekenen ben ik even naar binnen gegaan en op zich lijkt het een gezellige brasserie . Ook de menukaart ziet er best aantrekkelijk uit. We hadden graag iets willen eten maar helaas ..
Fantastisch ! Al ons 2e bezoek op korte tijd en we kunnen niet wachten om nog eens te gaan ! Silsombos in de hoek is trouwens ook de moeite waard .
Zeer lekkere en eerlijke keuken met verse streekproducten. Gezellige brasserie vlakbij het mooie Silsombos waar je prachtig kan wandelen naar de Zwarte Madam. En deze is zeker ook een aanrader om nadien te drinken in de brasserie.
Zeer aangename sfeer en steeds lekker eten. En geweldig concept!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid