facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezenhof

Bezenhof

Info

Aardbeien van de korte keten? Zeker weten! Enkel smakelijke, kwaliteitsvolle rassen geraken door onze strenge selectie! Ontdek onze dagverse aardbeien van mei tot en met september. Passioneel geteeld: dat voel en proef je!

Adres: Rechtstraat 61, 2570 Duffel
Stad: Duffel
Route: Rechtstraat 61
Postcode: 2570


Recensies
Super lekkere aardbeien! Klein bakje, groot bakje, twee bakjes of drie bakjes ... en smullen maar! Je kan cash of met de bankaart betalen.
Beste aardbeien uit de streek! Lekker groot, sappig, met zorg geplukt en super vers. Aanrader voor iedereen. Ook leuke chalet waar de automaten staan. Mijn bakje aardbeien is meestal al op voor ik thuis ben :-
Hier kan je snel en makkelijk aarbeien uit de automaat cash of met bankkaart contactloos
Wanneer je de zoetste en lekkerste aardbeien zoekt moet je bij Bezenhof zijn. En boer Jaak is echt een top kerel die gaat voor kwaliteit.
Zalige dikke zoete aardbeien. Handig verdeeld in automaten die regelmatig worden bijgevuld en zeer schappelijke prijs. Wij komen zeker terug!!
Geweldig lekkere en zoete aardbeien. Ook de omgeving van de automaten is zeer netjes en mooi aangekleed. Nog een extra pluspunt is de parking die aanwezig is voor je auto.
Het zijn heel lekkere aardbijen
Heerlijke, zoete aardbeien die met veel zorg en liefde worden geteeld!
TOPaardbeien! Superlekker en prijs-kwaliteit uitstekend! Smaakt naar meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid