facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beurre Noir

Beurre Noir

Geschiedenis

Openingsuren:

keuken open van donderdag tot zondag
van 12u00 tot 15u00 en van 18u00 tot 21u30.

Enkel telefonische reservatie!

Adres: Kerkstraat 28, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 037706758
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Kerkstraat 28
Postcode: 9170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne De Koerier Taverne De Koerier 57 meter Heel lekker gegeten gezellig om te zitten buiten en lekker verwarmd top
Recensies
Restaurant is in een spaanse sfeer gebracht. Kaart is volledig & uitgebreid aangepast aan de spaanse week. Heel veel energie ingestoken ! Knap gedaan 5/5 Zeer vriendelijke ontvangst 5/5. Uitleg over de spaanse wijnen was uitgebreid. De wijnen zijn zeer goed geselecteerd en waren heel lekker 5/5 Je kon kiezen uit 5 tapasschotels telkens bestaande uit 3 tapas ! . De kwaliteit en originaliteit was top ! 5/5. Het hoofdgerecht van inktvis & venusschelpjes was super 5/5. We komen terug ! Een pareltje in Sint-Gillis-Waas !
Zeer lekker gegeten. Grote porties, maar zeer verfijnd. Best lang moeten wachten op het hoofdgerecht en men was de wijn vergeten na het opdienen van het hoofdgerecht. Verder alles in orde en een adresje om te onthouden.
Heel vriendelijke ontvangst. Het eten was goed en de omkadering klopte. Producten die werden gebruikt waren zeer vers. Wel klein foutje gemaakt bij notering van de bestelling. Jammer daar is dan ook niets verder mee gedaan. Een van de betere brasserie s. Prijszetting klopt ook wel.
Nog nooit zoiets meegemaakt. Bij het aperitief kregen wij enkel sneetjes stokbrood met boter, terwijl alle andere klanten ook een schoteltje met hapjes kregen. We begrepen niet goed waarom. Hadden de andere klanten misschien niet het menu, maar misschien iets veel duurders besteld? Na het voorgerecht heb ik die vraag gewoon gesteld aan de serveuse, die me wat bedremmeld antwoordde dat ze ons vergeten had. Prompt kregen we toch de hapjes, met de ferme commentaar van de eigenares "dat ik niet zo kwaad had mogen kijken"... Wie zegt nu zoiets tegen een klant??? Tijdens het wachten op het hoofdgerecht kregen we ook maar niet het water dat we besteld hadden, en wederom, de andere klanten wél... De steak smaakte zeker niet naar rundsvlees. Nadien hebben we begrepen waarom men ons niet had gevraagd hoe we het vlees gebakken wilden... Bij de eindafrekening heeft men ons 11,- euro aangerekend per glas crêmant. Dat is de prijs voor een glas champagne! Zelden heb ik me zo bedot gevoeld in een restaurant. Restaurant niet aan te bevelen!
Koffietafel begrafenis De keuken is anders normaal goed, maar prijs kwaliteit strookte nu echt niet. Vriendelijke bediening door de eigenaars zelf, personeel liet wel te wensen over; De koffie was absoluut niet te drinken we kregen uiteindelijk dan wel andere.... *25 euro voor enkele pistoletjes , aperitief en de drank erna was apart te verrekenen en weinig verscheidenheid quasi beleg, met de mini koffiekoekjes kwamen ze ook slechts eenmaal rond. We hadden dan nog voor 1 persoon te veel besteld & betaald, dus er zal wel overschot genoeg geweest zijn. Neen, we hadden dit niet verwacht bij Beurre Noir, een tegenvaller !
Heel gezellig restaurant. Niet heel groot maar dit zorgt net voor de gezellige setting. Vriendelijke bediening. De gerechten zijn allemaal mooi afgewerkt. Prijs kwaliteit zeker in orde. Echte aanrader voor een avondje uit.
Superlekker gegeten goed advies bij wijn keuze tegen eerlijke prijs
Op nieuwjaarsdag aten we hier. Eten was wel lekker maar de bediening kon beter. Ik hoorde wel dat er problemen waren in de keuken dus u kan eventueel een betere ervaring hebben. Maar bij ons viel het toch een beetje tegen.
Heel gezellig en vriendelijke, vlotte bediening met super lekker eten, gewoon top
Een fijne gastronomische kaart en een hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Top om mijn verjaardag daar te vieren.Ook een feestzaal voor grotere feesten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid