facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beugnies Les Chocolats

Beugnies Les Chocolats

Info

Wat we doen:
Creëren en fabriceren van luxe chocolaatjes in eigen atelier. Sinds 1991 fabriceren wij voor speciaalzaken, voornamelijk in het buitenland. Onze showroom is open voor particulieren op vrij- en zaterdag doorlopend van 10 tot 18u.

Geschiedenis

Sophisticated & elegant chocolates handmade in Marke-Belgium by badasses



"Chocolaterie, ijssalon, Marke-Kortrijk, groothandel, export, eigen winkel, relatiegeschenken, bedrijfsbezoeken, workshops voor verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, familiefeest, communie, ... chocolade + feest = Beugnies Les Chocolats"
Adres: Aardweg 8, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: + 32 (0)496 25 12 00
Stad: Marke
Route: Aardweg 8
Postcode: 8510



op zoek naar gerelateerd: Beugnies Les Chocolats ijs, Noa Beugnies, Chocolatiers Kortrijk
Recensies
Steeds een zeer warme ontvangst door Cindy en Nicolas. Zij staan garant voor een zeer uitgebreidt assortiment van huisgemaakte pralines met zeer diverse en unieke smaken. Toch wel uniek dat men regelmatig kan inschrijven voor een workshop voor het maken van een chocolade creatie, vaak gelinieerd aan de periode van het jaar of bepaalde feestdagen.
Ongelofelijke ervaring in een haast onvindbaar plaatsje !! Supper lekkere chocolade, alles alles is er lekker !...,ijs ,pralines in heel mooie verpakking ...in het weekend is de warme chocolade die je buiten kan van genieten ..overheerlijk nergens die draak geproeft! TOP !!
Alles heel lekker, vriendelijke bediening.
We volgden een workshop 'maak-je-eigen-paaskip' bij Beugnies. Zeer leuk en vooral lekker, Nicolas en Cindy ontvangen je met open armen en niets is teveel gevraagd. Prijs -kwaliteit een echte aanrader. Heerlijke chocolade o.a. paaseitjes tegen een zéér faire prijs.
De beste chocolade, chocolademelk, wafels en ijsjes in Kortrijk/Marke en verre omstreken! Ook de workshop is prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Hardwerkende, altijd vriendelijke mensen. Chocolade liefhebbers wees gewaarschuwd.. éénmaal je van Beugnies les Chocolats hebt geproefd ben je lichtjes verslaafd. Jonathan, Elisa en Valerie Ghesquière-Vandeputte
Altijd gezellige terras. Lekkere ijsjes en super pralines!!
Kwaliteit voor een kleine prijs , Toppers met het hart op de juiste plaats
Voor lekkere chocolade: 1 adres Beugnies les Chocolats. Heel vriendelijke bediening. Terwijl je wacht zie je ook hoe de pralines gemaakt worden. De geur krijg je er gratis bij.
Kwam dit tegen op de route van mijn wandeling. Lekkere ijsje gegeten
Een heel ruim arrangement van zeer lekkere chocolade, ijs en wafels. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid