facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beste wok

Adres: Diestsesteenweg 627, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32465163702
Stad: Rillaar
Route: Diestsesteenweg 627
Postcode: 3202



op zoek naar gerelateerd: Wok Oriental Rillaar menu, beste wok, diestsesteenweg 627, 3202 aarschot, De Wok Rillaar, Wok prijzen, Chinees restaurant Rillaar, Wok Tielt-Winge, Wok Herentals, Beste Chinees Diest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Daniël's bij de Pitte en Daniël Brasserie Daniël's bij de Pitte en Daniël 2 km Was leuk voor herhaling vatbaar !!
Recensies
Het was een all inn concept, maar onze eerste keer, zouden we ooit terug gaan, zeker niet. Bij aankomst, er zaten maar 2 andere koppels, en dit voor zo'n grote zaak en op vrijdag, het weekend begint ? komen ze wel vragen wat je wil drinken, en dan aan lot overgelaten. Mijn vriend is info moeten vragen of we mochten beginnen met eten. Over het buffet, tja oesters en sommige vissoorten zijn niet lekker, te droog of te taai, sushi was oke maar ook niet wat ik er van verwacht had omdat de wasabi een laag had en gember zag er ook zielig uit dan de wok zelf, te grote stukken zodat de brocoli nog rauw was en heel taai rundvlees, het was just kauwgum, en het buffet van zoetigheid ja er zitten lekkere dingen tussen, maar ik had er zeker meer van verwacht
We hadden gereserveerd op 25 december 19 uur. Kwamen binnen en kreeg een plaats in een verloren hoek. Niemand die kwam de ganse avond. We hebben 2x 42€ moeten betalen terwijl alles bijna op was en er werd niets aangevuld!!! Met honger naar huis, teleurgesteld en voor ons was het de eerste keer en de laatste keer. Op zoek naar een betere rond Aarschot.
Alles prima, we komen dikwijls donderdags eten aan het raam. Maar, al jaren horen we het zelfde liedje , elk kwartier herhaald, een klagend zangeresje waar je na uur gek van wordt! Beste Wok, hebben jullie echt maar 1 CD? Dan hoeft het voor ons niet meer!
Voor een grote Wok is het assortiment beperkt. Wat betreft hygiëne is er wel wat werk, zelfs toetsen van bankcontact toestel zijn zeker niet netjes voor het proper uitdrukken.
We komen hier al vanaf dat er een WOK was, met verschillende eigenaars. Vrijdag was voor ons de laatste keer dat we er gaan eten zijn. Het is echt erbarmelijk de laatste keren, jammer! Het eten wordt niet genoeg ververst en aangevuld.
Super vriendelijk personeel, lekker eten. Aangenaam voor gezin met kinderen.
Het beste wok waar ik ooit gegeten heb, ik ben meer dan 9 jaar klant, beste prijs kwaliteit, vriendelijke personnnel
Alles was perfect ga zeker nog eens terug .Eten: 5/5
Mooi verzorgd buffet, vriendelijke bediening. Mijn ervaring nu was dat er meer mocht aangevuld worden. Er waren bijna geen scampi's in de room en eend meer, toevallig datgene ik het liefste eet daar. Maar voor de rest...keuze zat.
Blijkbaar was er iets met de verwarming… het was er welgeteld 14 gradenvoordeel CO2 meter. Gevolg: bevroren, compleet ongezellige ervaring. Warm eten werd niet aangevuld, veel lege bakken. Zelfde lied een uur op repeat. Vlees was wel lekker en goed gebakken, daar is alles mee gezegd. Mensen zijn vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid