facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berth Immobilien

Adres: Volpestraat 20 , Halle 1500, BE
Telefoonnummer: 02 356 04 34
Stad: Halle
Route: Volpestraat 20
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Immo Halle te koop, Immo Halle te huur, Berth Immo Galmaarden, Immoweb Immo Berth, Immo Pické, CENTURY 21 te koop Halle, Appartement te koop Halle, Multimmo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pajota Pajota 164 meter Om huizen en apartementen te koop of te huur ofwel te verkopen of verhuren
Woonkantoor Lennik Woonkantoor Lennik 378 meter Topervaring! Isa is supervriendelijk, weet waarover ze spreekt en helpt je bij elke s...
Claes & Willems Claes & Willems 409 meter
Pro Domo Pro Domo 442 meter Super klantvriendelijke persoon! Staat altijd klaar om u te helpen. Verloopt samen me...
Roelands/Arthur Roelands/Arthur 714 meter
Fastigon Fastigon 806 meter
Recensies
Deze mensen nemen op een efficiënte en eerlijke manier de touwtjes in handen en brengen de verkoop tot een mooi resultaat . De medewerkers zijn zeer professioneel en gedreven, voor hen kost het geen moeite om goed te communiceren. Wij zijn zeer tevreden van de manier van aanpak en het vertrouwen! Een echte aanrader voor verkoop/verhuur van uw woning!!!
Heel goed werk geleverd ondanks een dossier dat een beetje ingewikkeld was. To the point, realistische waardering van het huis, heel mooie foto's en advertentie, super opvolging tot het einde. Aanrader!
Al een aantal panden verkocht en laten evalueren door bemiddeling van dit kantoor. Correcte waardebepaling, gedetailleerde info, vlotte samenwerking met notarissen,… efficiëntie zoals het in deze branche hoort. Een aanrader!
Door en door professionals die hun klanten begeleiden en ondersteunen gedurende het volledig aankoop/verkoop process. Een zeer goede expertise in de vastgoedmarkt in het algemeen en zonder twijfel de grootste experten in hun regio Aalst-Halle-Brussel.
Super tevreden van hun aanpak en service! Altijd een vlotte en duidelijke communicatie geweest i.v.m. het kopen van een woning bij hun. Een echte aanrader ! Ik zou met hun later zeker weer in zee gaan.
Reeds meerdere aankopen en verkopen gedaan met verschillende immo's. Immo berth is de slechtste ervaring tot nu toe en blijkbaar ben ik niet de enige. Eigenlijk is 1 ster zelfs teveel door hun gebrek aan professionaliteit, kwaliteit en respect.
Een review op social media is altijd subjectief en werkt in de twee richtingen.wie respect geeft zal dat ook afdwingen.de expertise van dit kantoor staat buiten kijf.
Een top team om mee samen te werken. Perfecte communicatie en een vlotte en correcte afhandeling. Toppers, doe zo voort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid